"Edep sınırını aşan cümle kullanmıştır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Semi Ramazanoğlu'na yönelik sözleri Ak Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları tarafından kınandı.

Çerkezköy 8.04.2016 03:27:00 0

“SEVİYESİNİ ORTAYA KOYMUŞTUR”

5 Nisan’ın tarihe kara bir leke olarak geçtiğini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin

grup toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’na, seviyesiz,ahlak dışı ve edep sınırını aşan bir cümle kullanarak bir kez daha seviyesini ortaya koymuştur. Edep okumayla yada makam mevki sahibi olmayla maalesef kazanılmıyor” dedi.

“GÜNÜMÜZDE GÖRMEKTEYİZ”

Akbay “ Kız çocuklarımız diri diri toprağa gömülürken onları oradan çıkarıp ayaklarının altına cenneti seren Efendimiz(S.A.V.) ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk kadınına tarihimizdeki verdiği önemi günümüzde görmekteyiz. Dede korkut hikayelerindeki, Türk analarının soyundan gelen kadınlar hiçbir zaman böyle aşağılanmamıştır. Bu yaşanan kendi milletinin ahlakını,örfünü bilmeyen Kılıçdaroğlu’nun düştüğü bir aciziyettir” açıklamasında bulundu.

“HALKIN TAKDİRİNE BIRAKIYOR”

Bakan Sema Ramazanoğlu’nun bir anne olduğunu kaydeden Akbay “ İffeti ve ahlakı yüzüne yansıyan Sema Ramazanoğlu’nun bu vatan  evlatlarının ellerinden öptüğü gerçek bir annedir. Bizlerde edepsiz ve ahlaksız olsaydık, ayni  sözü kendisine iade etmekten hiç çekinmezdik. Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve bütün CHP’lilerin eşleri, kızları ve kız kardeşleri bu bayrağın altında yaşadıkları sürece bizim kız kardeşlerimizdir ve annemizdir. Yunus Emre “ Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı,Söz ola ağulu aşı,yağ ile bal ede” demiştir. Bizler Yunus Emrelerin, Mevlana’nın sözünden gidenleriz. Ağzımızdan ne çıktığını biliriz. Özü sözü bir olmayanın yüz dili bile o yine dilsizdir.Bizler Kemal Kılıçdaroğlu’nu sarf ettiği bu sözlerden dolayı kınıyor,bu seviyesizliği halkımızın takdirine havale ediyoruz” dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10