1911'den beş gollü galibiyet

1911 Çerkezköyspor ligin 25.hafta karşılaşmasında deplasmanda Aşağısevindiklispor'a konuk oldu. Rakibi karşısında rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan da 5-0 galip ayrÄ

12.04.2016 00:56:00 0
1911

GOL ERKEN GELDİ

Pazar günü Marmaraereğlisi’nde oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Aşağısevindiklispor takımı Hilmi, Eray, Melih, Güray, Ozan, Ali, Soner, Hüseyin, Onur, Bilal ve Serdar ilk on biri ile başlarken, temsilcimiz ise Sedat, İsmail, Emre, Hayrettin, Oğuz, Tezcan, Göksel, Selçuk, Metin, Hakan ve Deniz ilk on biri ile karşılaşmaya çıktı. Karşılaşmanın 4.dakikasında Tezcan aldığı topla ceza alanına girmek istediği esnada defans oyuncusu tarafından yere düşürülünce orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanmak için topun başına geçen Deniz, topu filelerle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi.

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın 27.dakikasında sağ kanatta topla buluşan Göksel, taç çizgisine yakın alandan hızla rakip alana girdi. Göksel’in sağ çaprazdan yaptığı ortaya yükselen Deniz topa dokunamazken, arka alanda müsait pozisyonda olan Hakan topla buluştu. Topu iyi takip eden Hakan sert bir vuruş gerçekleştirerek farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında farkı ikiye çıkartan temsilcimiz kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen 1911 Çerkezköyspor takımı yakaladığı net gol pozisyonlarından yararlanamayınca soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitmeyi başardı.

EV SAHİBİ EKİP ON KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın ilk devresini iki gollü üstünlük ile tamamlayan temsilcimiz ikinci devrede de üstünlüğünü sürdürdü. 63.dakika da sol çaprazdan ceza alanına girmek isteyen Metin, Eray tarafından faulle durduruldu. Topun başına geçen Tezcan’ın kullandığı frikik direkten döndü. 65’inci dakikada ise günün başarılı ismi Deniz’in yerine Gökay oyuna dahil oldu. 68.dakikada Ali Can, Hakan Tice’ye yaptığı faul sonrasında ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Bu dakikadan sonra rakip oyuncular hakeme serzenişlerde bulunurken, yedek kulübesinde bulunan bir yönetici de hakem tarafından saha dışına gönderildi.

10 DAKİKA SAHA İÇİNDE OTURDULAR

Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan 1911 Çerkezköyspor’da Hakan’ın pası ile buluşan Göksel şık bir vuruş ile topu ağlara gönderdi. Göksel’in golünün ardından Aşağısevindikspor’un kalecisi Hilmi hakeme küfür edince kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmada dokuz kişi kalan ev sahibi ekip hakemin kararlarına tepki göstererek saha içinde oturdular ve topa müdahalede bulunmadılar. Rakip oyuncuların sergilediği davranışların ardından temsilcimizde kendi aralarında kısa pas yaparak oyunun devam etmesini sağladılar. Yaklaşık 10 dakika oyun bu şekilde devam ederken, orta hakem oyunu durdurarak maçı tatil edeceğini ifade etti. Bunun üzerine araya giren Gökay, hem hakeme hem de rakip takım hocasına oyunun devam etmesi yönünde ricada bulundu.

BERABERLİK TEMSİLCİMİZE YARIYOR

Kalan dakikalarda rakip oyuncular hiçbir şekilde topa müdahale de bulunmazken, topla buluşan Göksel, rakip alan sağ çaprazdan topu filelerle buluşturdu. Bu pozisyondan bir dakika sonra da Hakan yine aynı noktadan topu ağlarla buluşturarak skoru 5-0’a taşıdı.Karşılaşmanın son dakikalarında da temsilcimiz kısa paslarla oyunu sürdürmeye çalışırken, orta hakem karşılaşmanın bitiş düdüğünü çaldı. Temsilcimiz aldığı 5-0’lık galibiyetin ardından ligin son haftasını bay geçeceği için ligi de tamamlamış oldu. Önümüzdeki hafta Çorlu’da oynanacak olan Çorlu Kültürspor ile Çorlu Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma ise ligin şampiyonu belirlenmiş olacak. Her iki takımdan biri galip gelirse şampiyon o takım olacak, ancak müsabaka beraberlikle tamamlanırsa temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor şampiyonluğu ilan etmiş olacak.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10