Robotik Kulübü öğrencilerinden Akay'a ziyaret

Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencileri Okul Müdürü Hakan Asma ve Sınıf Öğretmeni Gülşen Çolak ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ettiler

Çerkezköy 14.04.2016 03:06:00 0
Robotik Kulübü öğrencilerinden Akay

BAŞARIDAN DOLAYI KUTLADI

İstanbul'da yapılan Bilim Kahramanları Derneği ve Fırst Lego Kulübü'nün düzenlediği uluslararası yarışmada Minik Eller Kategorisi'nde 'Yükselen Yıldızlar Kupası'nı kazanan Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencilerini tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay  "Elimizden geldiği ölçüde okullarımızın, öğrencilerimizin destekçisi olmaya devam edeceğiz. Başarınızdan dolayı tebrik ediyorum ve kutluyorum" dedi.
TEŞEKKÜR ETTİLER

İstanbul'da düzenlenen turnuvaya 41 okulun katıldığını, bu okulların çoğunun kolej veya özel okul olduğunu belirten Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma, "Robotik Kulübü öğrencilerimizin hazırladığı proje jürinin büyük bir beğenisini kazanarak Yükselen Yıldızlar Kupası'nı kazandı. Okulumuzun Z Kütüphanesi ve Robotik Kulübü'nün kurulmasında Çerkezköy Belediyesi'nin katkıları ve emekleri çok büyüktür. Ne zaman maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız olsa sizleri yanımızda görmek çok güzel bir duygu. Ayrıca Çevre Mühendisiniz M. Furkan Tülün de bizleri ve öğrencilerimizi ziyaret ederek fikir ve proje aşamasında katkıda bulundu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Fevzipaşa İlkokulu Robotik Kulübü öğrencileri turnuvaya katıldığı projeyi sergiledikten sonra Çerkezköy Belediyesi'nden ayrıldı.

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10