Akay yurt dışında

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından Almanya ve Viyana'da düzenlenecek olan seminerlere katılmak üzere yurt dışına çıkan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın yerine, Enver Ba

Çerkezköy 19.04.2016 07:11:00 0
Akay yurt dışında

ALBAYRAK İLE BİRLİKTE YURT DIŞINA ÇIKTI

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği tarafından 17-21 Nisan 2016 tarihlerinde Almanya ve Viyana’da yapılacak olan seminerlere katılmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile birlikte yurt dışına çıktı. Vahap Akay’ın yokluğunda yerine CHP’li Meclis Üyelerinden Enver Bayram vekalet edecek. 

 

 

BİRİM AMİRLERİMİZLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yokluğunda belediyedeki işlemlerin hiç aksamadan devam etmesi için elinden geleni yapacağını kaydeden Başkan Vekili Enver Bayram, “Başkanımız 17-21 Nisan tarihleri arasında yurt dışında olacak. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği’nin Almanya ve Viyana’da yapacağı seminerlere katılacak. Bu süre zarfında yerine ben vekalet edeceğim. Belediyemizin işlerinin aksamadan devam etmesi için birim amirlerimizle birlikte uyum içinde çalışıp elimizden geleni yapacağız” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10