Kaymakamlık koltuğuna Güven oturdu

Kapaklı'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, makam koltuğunu geçici süreliğine Mehmet Elfide Erdegül İlkokul öğrencisi Arda Güven'e devretti.

Kapaklı 23.04.2016 07:23:00 0
Kaymakamlık koltuğuna Güven oturdu

Kapaklı’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, makam koltuğunu geçici süreliğine Mehmet Elfide Erdegül İlkokul öğrencisi Arda Güven’e devretti.

KOLTUĞUNU DEVRETTİ

Kapaklı Mehmet Elfide Erdegül İlkokul Okul Müdürü Murat Öz, öğretmen Emrah Kasap ve öğrenciler Arda Güven,Şeyma Yeşil, Ezgi Yıldız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, makam koltuğunu ise 4.sınıf öğrencisi Arda Güven’e teslim etti.

 

 

İSTEKLERİNİ GÜRBÜZ’E İLETTİ

Makam koltuğuna oturduktan sonra duyduğu heyecanı ve sevinci dile getiren Arda Güven, Kapaklı’da yeşil alanların çoğalmasını, çocuklara yönelik faaliyet alanlarının artırılmasını ve okul gidiş gelişlerinde trafik önlemlerinin artırılması konusunda isteklerini Gürbüz’e iletti. Makam koltuğuna oturan Arda Güven’in isteklerini not alan Gürbüz, isteklerle ilgileneceğini ve gerekli çalışmaların yapılacağını kaydetti. Ziyaret sonunda Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz Mehmet Elfide Erdegül okulu idarecilerine ve öğrencilerine teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10