Kardeş, koltuğu kaptırdı

Çerkezköy Haber Gazetesi imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında koltuğunu bir günlüğüne 9 yaşındaki Tuğra Taşçı'ya emanet etti.

Çerkezköy 25.04.2016 02:29:00 0
Kardeş, koltuğu kaptırdı

ÇOCUKLAR TOP OYNASINLAR
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çerkezköy Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Şaban Kardeş’in koltuğunu devralan Fevzipaşa İlkokulu 2’ncisi sınıf öğrencisi Tuğra Taşçı, çocukların büyüklerden beklentilerini sıraladı. Hiçbir çocuğun çalışmak zorunda kalmaması gerektiğini söyleyen Taşçı, “Çocuklar çalışmak, çöp toplamak ya da dilenmek zorunda bırakılmasın. Çocukluklarını yaşasınlar. İp atlayıp, top oynasınlar” temennilerinde bulundu.
ÇOCUKLAR GELECEĞİN TEMİNATIDIR
Güzel temennileri için 9 yaşındaki Tuğran Taşçı’yı tebrik eden gazeteci Şaban Kardeş, “Çocuklar, geleceğimizin teminatlarıdır. İnşallah önümüzdeki yıllarda Tuğra gibi pırıl pırıl çocuklar arasından çıkacak gençler, Çerkezköy’ü ve bu ülkeyi yönetecekler. Vatanına, milletine faydalı birer birey olacaklar. Bizlere düşen ise onlara daha güçlü, daha modern ve yaşam koşullarının daha iyi olduğu bir ülke bırakmaktır."dedi.
Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10