Birahaneyi kurşunladılar

Kapaklı'da bir süre önce Belediye tarafından yapılan saat düzenlemesini protesto etmek için işyerlerinin anahtarlarını Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya bırakan birahane işletmelerinden biri ge

Kapaklı 26.04.2016 02:53:00 0
Birahaneyi kurşunladılar

ÖNCE TEHDİT ETTİ SONRA SIKTI

Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan düzenlemelerin ilçede faaliyet gösteren pavyonlara yaradığını öne süren birahane ve içkili restaurant işletmecileri, belediyenin saat düzenlemesi ile ilgili kararını işyeri anahtarlarını Belediye Başkanının masasına bırakarak protesto etti. Bu olayın üstünden bir hafta bile geçmeden bahse konu birahanelerden biri kurşunlandı. İddiaya göre Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde bulunan içkili restaurantın önüne aracıyla gelen bir şahıs, mekan sahibini “Burayı kapatacaksın” diye tehdit ettikten sonra ayrıldı. Yaklaşık 15 dakika sonra tekrar gelen şahıs, silahla iki el ateş edip olay yerinden kaçtı.
 

 

ŞÜPHELİ KISA SÜREDE YAKALANDI
Şahsın ateş açması sonucu restaurant önünde bulunan bir kişi bacağından hafif şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. Yaralının sağlık durumun iyi olduğu bildirildi. Kapaklı polisi silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Birkaç saat içinde yakalanan şüpheli Selim Ö. emniyet müdürlüğündeki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Selim Ö., Tekirdağ cezaevine gönderildi. Kapaklı Belediyesi tarafından içkili mekanlarının kapanış saatlerinin geri alınmasının ardından yaşanan bu olay akıllarda soru işareti bıraktı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10