Turan: "Her zaman yanınızdayız "

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası Başkanlığına getirilen Mustafa As'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 30.04.2016 22:26:00 0
Turan:

ZİYARET BİZLERİ MUTLU ETTİ

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Şenol Turan’ın hayırlı olsun ziyaretinden mutluluk duyduklarını belirterek, “Üstlendiğimiz bu görevi yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte en iyi şekilde yapmak için çalışacağız. Görevin zorluklarını ve sıkıntılarını biliyoruz. Bu sıkıntıların aşılmasında da  sizlerin yardımcı olmanızı istiyor, birlik ve beraberlik içerisinde  yapacağımız çalışmalarla aşamayacağımız sorununda kalmayacağını ümit ediyoruz. Ziyaretiniz nedeniyle de sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜSTESİNDEN GELECEKSİNİZ”

Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şenol Turan’da, “ Öncelikle sizi ve yönetim kurulunuzu üstlendiğiniz bu görev nedeniyle tebrik ediyor ve hayırlı olması diliyorum. Sizler uzun yıllar bu odada görev yapan kişiler olarak sıkıntıların üstesinden gelemeyeceğiniz sorun görmüyorum. Tabi ki sizlerin çalışmalarınıza ve sıkıntılarınızın çözümü konusunda da bizlerde sizlere gerekli destek ve katkıyı sunacağız. Bu nedenle de içiniz rahat olsun. Biz ayni kulvarda hizmet veren odalar olarak odalarımızın daha iyi yerlere gelmesi ve üyelerimizin hak ve hukukunun korunmasında  da yeri geldiğinde birlikte mücadele edeceğiz. Sizlere  çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10