"Trafik kurallarına uyalım"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Trafik haftası nedeniyle dün düzenlediği basın toplantısında yayaların ve şoförlerin trafik kurallarına mutlaka uymaları gerekti?

Çerkezköy 2.05.2016 21:16:00 0

“İHMALKARLIK NETİCESİNDE KAYNAKLANIYOR”

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ,meydana gelen kazaların trafik kurallarına ihmalkarlık neticesinde meydana geldiğini kaydederek “Her yıl Mayıs ayının ilk haftası ‘Trafik haftası’ olarak ülkemizde kutlanmaktadır.Ülkemizde trafik kazalarının büyük çoğunluğu kurallara uymamak ve ihmalkarlık neticesinde meydana gelmektedir. Önemli trafik kuralı yoktur.Tüm trafik kuralları önemlidir. Bu nedenle trafik kurallarına uymak için elimizden geleni yapmalıyız.”

 

“UYMAYANLARI UYARALIM”

As “  Trafik kurallarına uymak hem kendi hayatımız hem de trafikteki tüm insanların yaşamı  için önemlidir. Trafik kurallarına uyalım ve uymayanları da mutlaka uyaralım. Trafikte gerek araç sürücüleri gerek yayalar trafik kurallarına uymak zorundadır.Uyulmaması neticesinde de kazalar meydana gelmekte ve bu kural tanımazlıklar nedeniylede her yıl bir çok vatandaşımız hayatını kaybetmektedir.Ayni zamanda kural tanımamak dolayısıyla da her yıl maddi ve manevi yönden de insanlarımız ve ülkemiz zarar görmektedir. Bu duygu ve düşünenlerle Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odası yönetimi olarak tüm vatandaşlarımız ve sürücü kardeşlerimize kazasız belasız bir yaşam temenni ediyorum.Trafik haftası dolayısıyla da  Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğümüzde görevli tüm polis ve trafik ekiplerinde görevli arkadaşlarımız ve şoför esnafımızın Trafik haftasını kutluyor sağlıklı nice yıllar diliyorum.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10