Altın çocuklara diş taraması

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi ilçedeki okul öncesi öğrencilere yönelik gerçekleştirdiği ücretsiz diş muayenelerine ara vermeden devam ediyor. İrmet Hastanesi dün de Altın Çocuk Kreş ve GündÃ

Çerkezköy 2.05.2016 21:20:00 0
Altın çocuklara diş taraması

DİŞ SAĞLIĞININ ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKİLDİ
Çerkezköy’de faaliyet gösteren Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri ücretsiz diş muayenesi için dün saat 10.30’da Özel İrmet Hastanesi’ne geldi. Öğrenciler ilk olarak hastanenin Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'ni ziyaret etti. Daha sonra Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav, miniklere diş sağlığı konusunda ufak bir seminer verdi. İsmet Yasav’ın kuklalarıyla gerçekleştirdiği seminerde, diş sağlığının önemine dikkat çekildi. Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav’ın renkli anlatımını dikkatlice dinledi.

ÖĞRENCİLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLDİ
Diş Hekimi İsmet Yasav, konuşmasında diş sağlığı konusunda Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerine uyarılarda bulundu. Özel İrmet Hastanesi Diş Hekimi İsmet Yasav’ın yaptığı bilgilendirmenin ardından Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri diş muayenesi için Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği’ne götürüldü. Öğrenciler burada Dt. İsmet Yasav ve Dt. Esra Olgaç tarafından muayene edildi. Muayene sırasında öğrencilere diş sağlıklarını korumak amacıyla yapmaları gerekenler anlatıldı. İrmet Hastanesi ziyareti sonunda Altın Çocuk Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencilerine çeşitli hediyeler verildi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10