Çerkezköy'de iğrenç iddia

Çerkezköy'de 15 yaşındaki şüphelinin 7 yaşındaki bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü. Şüpheli geniş güvenlik önlemleri altında çıkarıldı

Çerkezköy 3.05.2016 19:18:00 0
Çerkezköy

“TOP OYNAYALIM” DİYEREK KANDIRDI

İddiaya göre Çerkezköy’de Fevzipaşa Mahallesi’nde ikamet eden 15 yaşındaki A.B., dün akşam saatlerinde 7 yaşındaki B.B.’yi “Gel sana top alayım, beraber oynayalım” diyerek kandırdı. Top alıp bir süre oynadıktan sonra A.B. (15), B.B.’yi tenha bir yere götürüp cinsel tacizde bulundu. Bu sırada B.B.’den uzun süre haber alamayan babası, Çerkezköy Belediyesi’ne kayıp ilanı verdikten sonra soluğu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde aldı. Endişeli baba, çocuğu hakkında emniyete kayıp başvurusu yapacağı sırada, eşi tarafından arandı ve çocuğunun eve döndüğünü öğrendi.

 

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Eve gittiğinde B.B. ile konuşan baba, çocuğunun cinsel tacize uğradığını öğrenerek durumu hemen polise bildirdi. Polis kısa sürede şüpheli A.B.’nin kaldığı yeri tespit edip, şüpheliyi gözaltına aldı. A.B., can güvenliği için geceyi Kapaklı Polis Merkezi’nde geçirdi. Sabah saatlerinde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen A.B., ifadesinin alınmasının ardından sağlık kontrolü için çelik yelek giydirilerek Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. A.B., sağlık kontrolünün ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Çerkezköy emniyeti, herhangi bir saldırıya karşın çelik yeleklerini giyerek Hastane ve Adliye çevresinde görev aldı. Şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi. 

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10