Planlar değişti

Çerkezköy Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planladığı Rekreasyon Alanı projesi içinde değişikliğe gidileceği öğrenildi. Proje içinde olması planlanan Kültür Merkezi'nin, tapusunun Belediy

Çerkezköy 8.05.2016 23:33:00 0
Planlar değişti

TAPU BELEDİYEYE GEÇTİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, Rekreasyon Projesi içinde olması planlanan Kültür Merkezi’nin, Tır Parkı üzerindeki alana yapılmasının düşünüldüğünü ifade etti. Yetkililer aynı bölgede yapılması planlanan Pazar Yeri projesinde de değişikliğe gidilebileceğini kaydetti. Tır Parkı’nın tapusunun mahkeme kararıyla Çerkezköy Belediyesi’ne geçtiği belirtilirken; buradaki alana Kültür Merkezi, Gümrük binasının olduğu yere de Kaymakamlık binasının yapılmasının planlandığı kaydedildi.

PAZAR YERİ PROJESİ DEĞİŞECEK
Bahse konu alanda bulunan Gümrük Müdürlüğü ve Tır Parkı’nın ise daha önce de açıklandığı gibi Veliköy’de futbol sahasının bulunduğu Belediyeye ait alana yapılmasının planlandığını ifade eden yetkililer, Pazar yeri projesinde de bazı değişiklikler yapılacağını kaydetti. Pazar Yeri projesinin daha önceden planlanan alana yapılacağını belirten yetkililer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin de Rekreasyon Alanı Projesi hakkında çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili daha net açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10