Matkap hırsızları serbest bırakıldı

Kapaklı'da bir ikametin bodrum katından hilti matkap ve kablo çaldıkları iddia edilen iki şüpheli Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelilerden birinin üzerinden bir miktar eroin ç

Kapaklı 9.05.2016 19:12:00 0
Matkap hırsızları serbest bırakıldı

KAYIPLARA KARIŞTILAR
Olay 7 Mayıs Cumartesi günü Turgut Özal Caddesi’nde bulunan bir ikametin bodrum katında meydana geldi. İddiaya göre A.K. ve M.Y. isimli şüpheliler, bahse konu adresteki bodrum kata girerek, buradan hilti, matkap ve bir miktar kablo çalıp kayıplara karıştı. Malzemelerinin çalındığını fark eden vatandaşın durumu bildirmesi üzerine Kapaklı polisi şüphelileri yakalamak için geniş çaplı arama başlattı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR
Yapılan çalışmalar sonucunda kısa sürede olayı gerçekleştiren A.K. ve M.Y.’nin kimliklerini tespit eden İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın üzerinden bir gün geçmeden iki şüpheliyi bulup takibe aldı. Şüphelilerin çaldıkları malzemeleri Çerkezköy'de bir hurdacıya sattıkları tespit edildi. Çalınan malzemeler hurdacıdan geri alınırken şüpheliler de kaldıkları ikametlerde kıskıvrak yakaladı.

SAVCILIK TARAFINDAN SERBEST BIRAKILDILAR
Şüphelilerden A.K.’nın üzerinde yapılan aramalarda 1,9 gram eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki ifadelerinin tamamlanmasının ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Şüpheliler sağlık kontrolü sonrası Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildi. Şüpheliler savcılık sorgularının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10