Esnaftan pankartlı isyan

Çerkezköy'de Özcan Sokak sakinleri, her geçen gün daha da karmaşık hale gelen araç trafiği sorununa, sokak üzerine astıkları pankartla isyan ettiler.

Çerkezköy 10.05.2016 18:39:00 0
Esnaftan pankartlı isyan

ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILSIN

Çerkezköy’de Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’ne bağlı Özcan Sokak’ta vatandaşlar ve esnaf, yaşadıkları trafik sorununu sokak üzerine astıkları pankart ile dile getirmeye çalıştı. Özcan Sokağın araç trafiğine kapatılmasını isteyen vatandaşlar ve esnaf, bu talepleri için özel hazırlattıkları pankartı Çerkezköy Belediye Binası’nın arka tarafında sokak üzerine astılar. Esnaf tarafından asılan pankartta, “Özcan Sokak esnafı olarak sokağımızın araç trafiğine kapalı Halkımıza açık yürüyüş alanı olmasını istiyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

İMZA TOPLADILAR

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Ziraat bankası önünden Çerkezköy Belediyesi arka tarafına kadar uzanan Özcan Sokak ile İşcan Sokak’ta esnafın çoğunluğu her iki sokağında araç trafiğine kapatılmasını istiyor. Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise “Ekiplerimiz konuyla ilgili bölge esnafı ile görüştü. Esnafın bir kısmı sokağın ücretli olması yönünde istek belirtirken, bir kısmı da tamamen araç trafiğine kapatılmadan yürüyüş alanları oluşturulmasından yana” dedi. Özcan Sokak esnafı, konuyla ilgili topladıkları imzaları Belediye Başkanı Vahap Akay’a ulaştırmak üzere Zabıta ekiplerine teslim etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10