Albayrak'ın Çerkezköy çıkartması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak CHP İlçe Teşkilatını ziyaret eden Albayrak, sonras

Çerkezköy 11.05.2016 19:27:00 0
Albayrak

SABAH NAMAZINI ÇERKEZKÖY’DE KILDI

Çerkezköy'e sabahın erken saatlerinde gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Meclis Üyeleri karşıladı. Sabah namazını Mevlana Camii'nde kılan Albayrak ve Akay, daha sonra Fatih Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kadir Albayrak e Vahap Akay, daha sonra beraberindekilerle birlikte Tepe Piknik Alanı'na giderek sabah yürüyüşü yaptılar. Kadir Albayrak ve Vahap Akay sabah yürüyüşünün ardından sabah kahvaltısını yemekleri ile meşur Küçük Sanayi Sitesi'nde faliyet gösteren Naim Ustanın yerinde Naim Çetintaş'ın hazırladığı kahvaltı sofrasında yaptılar.

 

İLK DURAK CHP

Kahvaltı sonrası Kadir Albayrak ve Vahap Akay CHP İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Albayrak ve Akay burada CHP İlçe Başkanı Engin Camcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. 10 Nisan'da yapılan kongrede İlçe Yönetimine seçilen yeni Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Kadir Albayrak, yeni yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Albayrak ve Akay daha sonra AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ettiler.

 

HERKES GURUR DUYMALI

 Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe teşkilatında İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı. Albayrak ve Akay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. Yerelde hizmetin siyasetinin olmayacağını belirten Kadir Albayrak, “Çerkezköy Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinden bize oy veren, vermeyen herkes faydalanacak. O nedenle yerelde hizmetin siyaseti olmaz. Nasıl ki biz merkezi idarenin güzel yaptığı şeyler ile gurur duyuyorsak, bizim yaptığımız yatırım ve hizmetler ile Tekirdağ'da yaşayan herkes gurur duymalı" dedi.

 

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN MÜJDELER

Kızılpınar Mahallesi’nin altyapı ihalesinin yapıldığını ve temelinin Haziran ayının ilk haftası atılacağını söyleyen Albayrak, “Yaklaşık 6 milyon Liralık maliyetli Çerkezköy Belediyesi İmar Sahası Taşkın Koruma işinin yapımı tamamlanmak üzere. Önümüzdeki günlerde son mazgalları konulacak. Kültür Merkezi de ihalesi için artık sona gelindi” dedi. Ziyaret sonrası AK PArit yönetimi ile hatıra fotoğrafı çektiren Albayrak, akabinde Vahap Akay ile birlikte Çerkezköy Belediyesi’ne geçti. Burada Çerkezköy’e yapılacak yatırımlar hakkında görüşmeler yapan Albayrak, daha sonra TESKi Binasına geçerek incelemelerde bulundu.

 

 Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10