Engelli bireyler için özel kermes

Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi ve Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Kermesi belediye binası önünde açıldı.

Çerkezköy 12.05.2016 20:46:00 0
Engelli bireyler için özel kermes

Kermesin açılışına, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Kahraman, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz, Çerkezköy İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As,Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can,Müjgan-Serkan Karagöz Eğitim Uygulama Merkezi’ni yaptıran hayırseverler Müjgan ve Serkan Karagöz çifti,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, okul müdürleri ve iki okulun velileri katıldı.

 

ÇERKEZKÖY’ÜMÜZÜN İLK ÖZEL OKULU
Törende ilk konuşmayı Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, "Kermeste,  velilerimiz okulla katkı sağlamak için el emeği ile hazırladıkları işler sergilenecek ve yine evlerinde yaptıkları çeşitli yiyecekler yer alacak. Katkı sağlayan velilerimize çok teşekkür ediyoruz.İnşallah bu bir başlangıç olur düşüncesindeyim ve önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı yapılmasını temenni ediyorum.”dedi.

 

BU ETKİNLİKLER SORUNLARIN ÇÖZÜMÜNDE VESİLE OLUR
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise, "Böyle güzel bir kermesin içinde bulunduğumuz Engelliler Haftası nedeniyle açılmış olması önemli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Engelliler Haftasında gerçekleştirilen etkinliler, onların sorunlarının çözümüne vesile olsun. Engelli kardeşlerimiz için bu yıl ilçemizde Engelli Haftasına uygun ve anlamlı çok güzel etkinlikler gerçekleştiriliyor.Bu günde burada bu güzel kermesin açılması bu nedenle ayrı bir anlam ve önem taşımaktadır.Bu güzel kermese katkı sağlayan hanımefendilere teşekkür ediyorum.”dedi.Ardından açılış kurdelesi kesildi.
Kermesin 2 gün süreyle açık kalacağı belirtildi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10