Veliköylüler artık yorulmayacak

Belediye ile ilgili işlemlerini yapmak için İlçe merkezine gelmek zorunda kalan Veliköy Mahallesi sakinlerine Çerkezköy Belediyesi'nden müjde. Veliköy Mahallesi'nde faaliyete geçen hizmet noktası sayesinde m

Çerkezköy 12.05.2016 20:47:00 0
Veliköylüler artık yorulmayacak

KIZILPINAR’DAN SONRA VELİKÖY’DE DE AÇILDI

Çerkezköy Belediyesi hizmet noktalarına bir yenisini daha ekledi. Büyükşehir yasası ile belde statüsündeyken, Çerkezköy’ün mahallesi konumuna gelen Veliköy’de de hizmet noktası açıldı. Çerkezköy Belediyesi’nin hizmet noktalarına bir yenisini daha eklediğini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediyesi Kızılpınar Hizmet Noktası ve Tapu Sicil Müdürlüğü Hizmet Noktası'nın ardından Çerkezköy Belediyesi Veliköy Hizmet Noktası’nın da faaliyete başladığını belirtti.

 

MAHALLE EVİNİN ZEMİN KATINDA

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veliköy Mahalle Evimizin zemin katında hizmete giren Çerkezköy Belediyesi Veliköy Hizmet Noktası vatandaşlarımızın Çerkezköy'e gelmeden işlemlerini yapabilmeleri amacıyla faaliyete geçmiştir. Hizmet Noktamızda vatandaşlarımızın vergi tahsilatları mesai saatleri içerisinde yapılabilecek” dedi ve Veliköy Hizmet Noktası’nın tüm Velköy Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10