Çevikler Otomotiv yeni yerinde

2008 yılından bu yana Çerkezköy'de otomotiv ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Çevikler Otomotiv Gayrimenkul, önceki gün düzenlenen törenle yeni taşındığı iş yerinin açılışın?

Çerkezköy 15.05.2016 14:15:00 0
Çevikler Otomotiv yeni yerinde

AÇILIŞ KURDELESİ DUALARLA KESİLDİ

Açılış törenine AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Çevikler Otomotiv Gayrimenkul’un yeni işyerinin açılış kurdelesini AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe kesti. Kurdele kesimi öncesinde kurban kesildi ve dualar edildi. Açılışta kısa bir konuşma yapan Çevikler Otomotiv Gayrimenkul sahibi Yüksel Çevik, Çerkezköy'deki otomotiv sektörünün öncü isimlerinden biri olduklarını ifade etti.

 

ÇERKEZKÖY’E OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE DEĞER KATMAYA ÇALIŞIYORUZ

Lüks sınıftaki ikinci el otomotivde iddialı olduklarını belirten işletme sahibi Yüksel Çevik, “Banka kredisinin yanı sıra müşterilerimize araç bedellerinin yüzde 70’i kadar kredi kolaylığı da sağlıyoruz. Her geçen gün marka değeri artan Çerkezköy’e biz de otomotiv sektöründe bir değer katmaya çalışıyoruz. Müşterilerimize daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu bağlamda Güveniş Caddesi üzerinde Pasha Otel yanındaki 150 metrekarelik dükkanımızda Çerkezköy halkına daha iyi hizmet vermek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

ÇERKEZKÖY CAZİBE MERKEZİ

Programda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe de “Çerkezköy ülkemizin en hızlı nüfus artışının yaşandığı merkezlerden birisidir. Konum itibari ile İstanbul’a olan yakınlığı münasebetiyle de cazibe merkezi konumundadır. Bu da tüm girişimcileri cezbetmektedir. Her geçen gün ilçemizde farklı iş yerleri açılıyor, mevcut iş yerleri de kendilerini yeniliyor. Bugün de burada ilçemizin otomotiv ve gayrimenkul sektöründeki öncü firmalarından Çevikler Otomotiv Gayrimenkul’ün yeni yerinin açılışı için toplandık. İşletme sahibi kardeşimiz Yüksel Çevik’e bol kazançlar diliyor, Çevikler Otomotiv Gayrimenkul’ün yeni yerinin ilçemize hayırlı olmasını temennişi ediyorum” dedi. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10