Kubilay: Engelleri birlikte aşacağız

Türkiye Beyazay Derneği tarafından organize edilen Bilgisayar Kursu'nda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları Şanlıurfa Restaurant'ta düzenlenen kahvaltı etkinliği ile verildi. Programda konuşan Kaym

Çerkezköy 15.05.2016 18:17:00 0
Kubilay: Engelleri birlikte aşacağız

BAŞKAN ŞAHİN KATILAMADI

Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş ve kursiyerler katıldı. Kahvaltının ardından kısa bir konuşma yapan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Melek Yeşil Sarıtaş, “Şube Başkanımız Adnan Şahin, elim bir kaza sonucu şehit olan yeğeninin cenaze merasimi dolaysıyla bugün bize katılamadı. Kendisine ve şehit ailesine başsağlığı, şehidimize de Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

 

SERTİFİKA TÖRENİ İÇİN TOPLANDIK

Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi olarak engelli ve engelsiz vatandaşlar için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Melek Yeşil Sarıtaş, “Bugün de düzenlediğimiz Bilgisayar Kursu’nda başarılı olan kursiyerlerimize sertifikalarını vermek için toplandık. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.    

 

ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATIYORSUNUZ

Konuşmasına Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin ve tüm Beyazay Derneği camiasına başsağlığı dileyerek başlayan Kaymakam Metin Kubilay ise “Beyazay Derneği Cumhurbaşkanlığı himayesinde kamu yararına çalışan bir dernektir. Engelli ve engelsiz bireylerin eğitimi ile alakalı önemli projelere imza atıyorlar. Bunlardan biri olan ‘Aşmak için Hareket’ projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde bir araya gelmiş, engelli ve engelsiz çocuklarımızın bir arada spor yapmalarına şahitlik etmiştik. Bugün de burada bilgisayar kursunu b aşarıyla bitiren kursiyerlerimizin sertifika töreni için toplandık” dedi.

 

EN ESASLI İŞİMİZ EĞİTİM

Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi gönülden tebrik ettiğini belirten Kaymakam Kubilay, “İçinde bulunduğumuz Dünya Engelliler Haftası’nda ilçemizde çok anlamlı etkinlikler yapıldı. Bu program ile Beyazay Derneği de bahsettiğimiz etkinliklere katkı sağladı. Engelliler Haftası’nda yapılan etkinliklerle engellilerimizin sorunları gündeme getiriliyor ve bu sorunlara çözümler üretiliyor. Bizim en esaslı işimiz eğitimdir. Bu kapsamda almaya hak kazandığınız bu belgelerin, sizlerin çalışma hayatınıza katkı sağlamasını temenni ediyorum. Engellerin aşılmasında el ele verip hep birlikte hareket etmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10