Özel misafirlere Tekirdağ Karşılaması

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen 'Gülen Yüzler' pikniğinde Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ

Çerkezköy 15.05.2016 18:18:00 0
Özel misafirlere Tekirdağ Karşılaması

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Çerkezköy OSB Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy ve Kapkalı Şubeleri işbirliği ile bu yıl 7’ncisi yapılan ‘Gülen Yüzler’ pikniği renkli görüntülere sahne oldu. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, yaptığı konuşmada Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ne bir adet engelli minibüs sözü verdi ve ardından da engellilerle birlikte karşılıklı Tekirdağ Karşılaması oynayarak, engelli vatandaşların mutluluğuna ortak oldu. Gülen Yüzler Piknik Şöleni Çerkezköy OSB Parıltım Restaurant’ta önceki gün saat 12.30’da başladı. Çerkezköy OSB yönetimi tarafından katılımcılara çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte müzik eşliğinde doyasıya eğlenen engelli vatandaşlar, kimi zaman da çalan şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. 

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Programa, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuptur, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Saim Buyruk ve Altuğ Uysal, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, her iki derneğin yönetim kurulu üyeleri, engelliler ve aileleri katıldı. Etkinlikte Çerkezköy OSB Anadolu Teknik Lisesi öğrencileri de engellilerin gönüllerince eğlenebilmesi için ellerinden geleni yaptı.

 

ÇOSB YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan programda yaptıkları konuşmalarda Çerkezköy OSB yönetimine Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla düzenledikleri Gülen Yüzler Piknik şöleni için teşekkür ettiler. Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de programda yaptığı konuşmada, “TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çok güzel çalışmalar yapıyor. Kendisini tebrik ediyorum. Sizlere yaptığı bu çalışmaları hayranlıkla izliyorum. Hayrettin başkan bizden sizler için bir engelli servis aracı isteğinde bulunmuştu. Şimdi onun sözünü veriyorum. Sizlere bir engelli minibüsü alacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Tüm engelli kardeşlerimizin dünya engelliler haftasını şahsım ve yönetim kurulumuz adına kutluyorum” dedi.

 

BU GÜZEL PROGRAMLARIN GURURUNU YAŞIYORUZ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay ise “İçinde bulunduğumuz engelliler haftasını TSD Çerkezköy Şubemiz düzenlediği koordineli programlarla bir haftadır dolu dolu sürdürüyor. Bu güzel programların gururunu yaşıyoruz. Gerçekleşen bu programlar günün anlam ve önemine yakışır şekilde yapılıyor. Bu gün de burada Çerkezköy OSB tarafından engelli kardeşlerimiz için hazırlanan bu güzel program nedeniylede OSB yönetimine teşekkür ediyoruz. Tüm engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin Dünya Engelliler Haftası’nı kutluyorum” dedi.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Yapılan konuşmaların ardından canlı müzik eşliğinde Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanları engelliler ile birlikte Tekirdağ karşılaması oynadılar. Daha sonra engelliler ve aileleri günün geç saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlenerek kendilerine unutulmaz bir gün yaşatan Çerkezköy OSB yönetimine teşekkür ettiler. Program, etkinlik için özel olarak hazırlatılan uçurtmaların uçurulması ile son buldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10