Eşkinat Erzurumlularla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, her hafta gerçekleştirdiği sivil toplum kuruluşları ile buluşmalarına bu hafta Tekirdağ Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu ile devam etti.

Süleymanpaşa 18.05.2016 23:53:00 0
Eşkinat Erzurumlularla bir araya geldi

ERZURUMLULLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Tekirdağ Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şimşek Nişancı ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı kahvaltılı toplantıda Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar dernek üyeleri ile paylaşılırken Başkan Eşkinat projeleri tek tek anlattı. Dernek üyelerinin taleplerini dinleyen Başkan Eşkinat, “Şehrimizde hemşeri derneği olarak onun üzerinde dernek var. Bizler ilk adımımızı atarken söylediğimiz ‘Birlikte yönetme’ sözünü sizlerle de sizlerin talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

 

İLERLEMEK İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ

Ekinat, “Bu şehrin ilerlemesi için sadece belediyeler değil, tüm kurumlar birlikte çalışmalı. Hele ki organize olunabilirse birlikte atılacak bir adım sadece bir adım değil dev bir adım olur” diye konuştu. Görüş alışverişi ile devam eden toplantıda Tekirdağ’daki Erzurumlular için Tekirdağ Erzurumlular Derneği’nin isteklerini de dinleyen Başkan Eşkinat, sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmekten dolayı mutlu olduğunu belirtirken buluşmaların devam edeceğini ifade etti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10