Dualarla uğurlandı

İstanbul'un Kartal ilçesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin ve eşi Mahire Seçkin'in oğulları Me

Çerkezköy 20.05.2016 21:30:00 0
Dualarla uğurlandı

TABUTUNA BEŞİKTAŞ BAYRAĞI ÖRTÜLDÜ

İstanbul Kartal’da bir enerji firmasında çalışan 32 yaşındaki Metin Seçkin, Şubat 2015 tarihinde Silivri Garden Otel’de gerçekleşen görkemli düğün töreni ile dünya evine girmiş, Handan Hekim Seçkin ile hayatını birleştirmişti. Kartal’daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Metin Seçkin Merkez Osmanlı Camii’nde düzenlenen cenaze merasimi ile dün son yolculuğuna uğurlandı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Metin Seçkin’in tabutu üzerine, tuttuğu takımın bayrağı örtüldü.

 

SEVENLERİ CAMİYE SIĞMADI

Cami avlusuna sığmayan cemaatin bir bölümü cenaze namazını cami içinde kılarken; yüzlerce kişi de cami dışında Atatürk Caddesi üzerinde saf tuttu. Seçkin’in cenaze namazını İlçe Müftüsü Yusuf Tuna kıldırdı. Cenaze namazının ardından mezarlığa gitmek isteyenler için Çerkezköy Belediyesi tarafından servis araçları tahsis edildi. Metin Seçkin dün Cuma Namazı’na müteakip kılınan cenaze namazının ardından, gözyaşları içinde İstasyon Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

SON YOLCULUĞUNDA YALNIZ BIRAKMADILAR

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan ve Çerkezköy OSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy TSO Başkan Vekili İsmail Akın ve Oda Yönetimi, Çerkezköy TSO Meclis Üyeleri, İlçe Sağlık Müdürü Olcay Palak, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, Büyükyoncalı eski Belediye Başkanı Necati Sezer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri, iş adamları ile Seçkin ailesinin eş, dost ve akrabaları merhum Metin Seçkin’i son yolculuğunda yalnız bırakmadılar.


0282 726 91 91
0282 747 65 10