Ruhsatı bizzat veri

Çınarlı Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde Etta Mobilya'ya ait Konfor Mobilya Mağazası'nın açılışına katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, işletme sahiplerine ruh

Süleymanpaşa 22.05.2016 18:19:00 0
Ruhsatı bizzat veri

ŞEHRİMİZDE MAALESEF RUHSAT KONUSUNDA BÜYÜK BİR PROBLEM VAR

Açılış törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Berkay Çakır ile Gülferah Güral ve çok sayıda davetli katıldı. Mağazanın ruhsatını Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat mağaza sahiplerinebizzat teslim etti. Mağaza sahipleri Erkan Tiryaki ve Tarık Akman’a ruhsatlarını teslim eden Başkan Eşkinat, “Şehrimizde maalesef ruhsat konusunda büyük bir problem var. Biz göreve geldiğimizden beri bu sorunu çözmek için mücadele veriyoruz. Ruhsatsız olarak faaliyet göstermeye çalışan işyerlerine karşı bugün hizmete başlayan Konfor Mobilya Mağazası sahiplerini ruhsat konusunda duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Onlar ruhsatlarını alıp şehirlerine sahip çıktılar. Ruhsatlarını da bizzat ben teslim etmek istedim. Yeni işletmemize hayırlı işler bol kazançlar dilerim” dedi.

 

ŞEHRİMİZ HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da mağaza sahipleri Erkan Tiryaki ve Tarık Akman’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, “Her geçen gün büyüyen şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Açılış kurdelesi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından kesilirken Albayrak ve Eşkinat bir süre mağazayı gezerek incelemelerde bulundu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10