İki koltuk ağır geldi

Haziran 2015'teki olağan konre ile S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanlığı'na seçilen Mustafa As ve yönetim görevi bırakıyor.

Çerkezköy 23.05.2016 20:42:00 0
İki koltuk ağır geldi

ADAY OLMAYACAK

S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’ne yaklaşık 1 yıldır başkanlık eden Mustafa As, Mart ayında da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçildi. Yaklaşık 1 yıl önce S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi genel kurulunda ikinci liste olarak seçimlere giren Mustafa As, Ali Öztürk’ten başkanlığı devralmıştı. İddiaya göre, Mustafa As ve yönetimi, 3 Haziran’da yapılacak Olağanüstü kongrede aday olmayacak.

 

BAŞKANLIK İÇİN ÖZTÜRK’ÜN İSMİ KONUŞULUYOR

Bir yandan S.S.25 Nolu Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bir yandan da Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevinin ağır geldiğini ifade eden Mustafa As’ın, Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi başkanlığını bırakacağı konuşuluyor. Mustafa As ile İlhami Yörük, Sezer Yılmaz, Ahmet Akarsu, Hüseyin Andinç, Erdinç Cınbız, Ercan Karaman ve Fikret Akarsu’dan oluşan yönetiminin görevi bırakması halinde eski başkan Ali Öztürk’ün yeniden göreve getirileceği iddia ediliyor.

 

Çerkezköy Haber 


0282 726 91 91
0282 747 65 10