UKOME'den trafik eğitimleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından Trafik Haftası dolayısıyla ilköğretim 3. Sınıf öğrencilerine yönelik olar

Süleymanpaşa 24.05.2016 18:43:00 0
UKOME

MİNİKLERE ÇEŞİTLİ HEDİYELER

Süleymanpaşa İlçesi Özel Mesleki Özel Eğitim Ortaokulu’nda bulunan çocuk trafik eğitim parkurunda, Trafik Polisleri ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerinin nezaretinde gerçekleştirilen eğitimlerde çocuklara, akülü arabalar ile trafik eğitim pistinde trafik işaret ve levhalarına uyarak güvenli trafik sürüş eğitimi verildi. Eğitimde ayrıca çocuklara trafik bilgilendirme boyama kitapçığı ile boya kalemi de hediye edildi.

 

EĞİTİMLERİMİZ DEVAM EDECEK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak çocuklara yönelik trafik eğitimlerine diğer ilçelerde de devam edeceklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, “Ulaşım Daire Başkanlığı olarak çocuklarımıza trafik kurallarını, trafik işaretlerini doğru ve anlaşılır şekilde öğreterek trafik güvenliğini aşılamak amacıyla böyle bir eğitim kampanyası tertip ettik. Diğer ilçelerimizde de eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Süleymanpaşa İlçesi Özel Mesleki Özel Eğitim Ortaokulu bahçesindeki Trafik Eğitim Pistinde başlayan eğitimler sırasıyla Marmara Ereğlisi Süleyman Kırali Ortaokulu, Saray Cumhuriyet İlkokulu, Kapaklı İmam Hatip Ortaokulu ve Hayrabolu İlçe Otogarında bulunan trafik eğitim pistlerinde ilkokul 3. Sınıflara yönelik olarak devam edecek. 

 

Çerkeköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10