Saadet Partisi'nden tepki!

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi Ergene Milli Eğitim Müdürü'nün görevden alınmasına tepki gösterdi.

Tekirdağ 24.05.2016 18:44:00 0
Saadet Partisi

ÖMER HOCA ERDEMLİ BİR İNSANDIR

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Tekirdağ il Başkan Yardımcısı Murat Vakitçi “Bilindiği gibi Ergene Milli Eğitim Kurucu Müdürü Ömer Erdem görevden alınmıştı. Başarılı çalışmalara imza atan Ömer Erdem’e parti olarak biz de destek olmak istedik. Ömer Hoca erdemli bir insandır. Halk adamıdır. Hocamızı çerez yaptırmayız” dedi.

 

ŞAHSINA BİR KİBRİT ÇÖPÜ MENFAAT SAĞLAMADI

Ömer Erdem’in başarılı bir şekilde görevini yaparken, devletin bir tek kuruşunu heba etmediğini söyleyen Murat Vakitçi, “Şahsına bir kibrit çöpü menfaat sağlamayan, her zaman hakkın ve haklının yanında yer alan, herkesin ders vermekten bile kaçtığı bir dönemde çorlu imam hatip lisemizi fedakarca ayakta tutan, mücadele insanı, dava adamı, Ömer Erdem Hocamıza yapılan haksız görevden almayı esefle kınıyoruz. Bu işin müsebbipleri, size sesleniyoruz. Böyle adalet, böyle kalkınma olmaz bunu bilesiniz. Eğer bu işin sizinle bir alakası yoksa ozaman daha da vahim bir durum. Demekki devleti başkası yönetiyor” diye konuştu.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10