Küçük kızlardan büyük başarı

Çanakkale'de düzenlenen Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası'nda Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımı, oynadığı 4 karşılaşmayı

24.05.2016 18:44:00 0
Küçük kızlardan büyük başarı

TÜM MAÇLARINI KAZANDILAR

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Küçük Kızlar Voleybol takımının yanı sıra Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü, Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü, Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ve Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü Küçük Kızlar Voleybol takımlarının mücadele ettiği ve Çanakkale’de düzenlenen Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonası sona erdi. ÇBSK Küçük Kızlar Voleybol takımı gösterdiği üstün performans ile tüm maçlarını kazanmayı bildi. Çanakkale 18 Mart Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonanın ilk maçında Edirne Keşan Yıldızı Spor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK sahadan 3-0 galibiyet ile ayrıldı.

 

TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILACAKLAR

Turnuvanın ikinci maçında Balıkesir Ayvalıkgücü Belediye Spor Kulübü ile karşı karşıya gelen ÇBSK mücadeleyi 3-1 kazandı. Şampiyona’nın üçüncü gününde ev sahibi Çanakkale Biga Çiçeklidedespor Kulübü ile karşılaşan ÇBSK sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrılırken, şampiyonanın son gününde Kırklareli Lüleburgaz Spor Kulübü ile karşı karşıya gelerek müsabakayı 3-0 kazandı ve Küçük Kızlar Marmara Bölge Şampiyonu olarak Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. Şampiyon kızlar, 17-24 Haziran 2016 tarihleri arasında İzmir’de oynanacak Türkiye Şampiyonası’na katılarak şampiyonluk mücadelesi verecekler.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10