Tarafsız hizmet için aday olmayacağım

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy ve Kapaklı'da faaliyet gösteren odaya bağlı taşımacılık yapan S.S. Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobü

Çerkezköy 24.05.2016 18:45:00 0
Tarafsız hizmet için aday olmayacağım

Halk arasında mavi minibüsler olarak bilinen S.S. Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı olan ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş'un bir suçtan dolayı tutuklanmasının ardından bir süre önce yönetim kurulu kararıyla oda başkanlığını da üstelenen  Mustafa As, gazetelerde mavi minibüslerin başkanlığından ayrılacağı yönünde çıkan haberlerle ilgili basın toplantısı düzenledi.

KONGREYE KADAR DEVAM
Hiçbir zaman üstlendiği sorumlu koltukların kendisine ağır gelmediğini, aksine bu tür üstlendiği sorumlulukların kendisini daha iyi işler yapmaya ve başarmaya teşvik ettiğini söyleyen As, "S.S. Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi  başkanlığını bırakmak istememin nedeni şu. Özellikle şu anda üstlendiğim Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığını tüm oda üyelerimize ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk arasında mavi minibüsler diye adlandırılan S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi üyelerimize ve Çerkezköy ile Kapaklı'da faaliyet gösteren odamıza bağlı taşımacılık yapan kooperatiflere tarafsız bir hizmet vermek için mavi minibüsçüler kooperatifi başkanlığına önümüzdeki olağan kongrede aday olmayacağım. Yoksa bana koltuklar ağır falan gelmedi.Bu güne kadar üstlendiğim tüm görevleri başarıyla yerine getirdim.Ben her zaman yönetim kurulumumuzla birlik ve beraberlik içerisinde çalıştım ve şu anda kongreye kadar çalışmalarımız aynı şekilde devam edecektir."dedi.

 

ZORLUKLARDAN KORKMUYORUZ
As, sözlerini şöyle sürdürdü: Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine  mevcut yönetim kurulumuzun oy birliği ile getirildim.Odamızda da yönetimimizle uyum içerisinde çalışıyoruz.Evet zor bir görev üstlendik, ama yılgın değiliz.Biz zorluklardan korkmuyoruz. Oda  üyelerimizin hak ve hukukunu korumak, onların işlerini kolaylaştırmak için görevdeyiz.Görevimizi de severek ve özveriyle yapma gayreti içerisindeyiz.Eğer iki tarafında başkanlığını yürütürsem bu ileride sıkıntı yaratabilir. Bu nedenle tam bir tarafsızlık içerisinde tüm kooperatiflerimize eşit mesafede ve her birinin hak ve hukukunu daha iyi koruyup kollamak ve daha iyi hizmet edebilmek adına .S. Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanlığına aday olmayacağım. Zor yada ağır geldiği için değil.

ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİM
Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı olarak önemli bir görev üstlendim.Görevimizin zor olduğunun da bilinci içerisindeyiz. Ancak bu güne kadar hiçbir zaman üstlendiğim görevlerin zorlukları beni yıldırmadı.Aksine başarılı olmak için kamçıladı.Şu anki konumuma 25 Mart tarihinde bu görevi bana yönetim kurulumuz verdi. 2018’in Ocak ayına kadarda yani o tarihte yapılacak kongreye kadarda bu görevimin başındayım.Eğer 2018’deki kongrede oda üyelerimiz yeniden görev tevdi ederlerse görevden kaçmam ve görevime seve seve devam ederim.Benim ve yönetim kurulumumuzun amacı oda üyelerimize layıkıyla en iyi şekilde hizmet edebilmektir.Ben bu görevi üyelerimizin teveccühü ile devraldım ve mavi minibüslerdeki görevimden de Haziran ayında yapılacak kongrede feragat edeceğim, yani aday olmayacağım.Mavi minibüslerdeki yönetimdeki arkadaşlarıma da bunu söyledim.Şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Gerek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası üyelerimiz olsun gerek S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi üyeleri,  gerekse de diğer kooperatif üyelerimiz olsun her zaman onların desteğini gören birisi olarak ve her zaman onlarla birlikte çalışmaktan onur ve gurur duydum ve bu böylede devam edecek. Ayrıca oda ve kooperatif üyelerimizin her birine destekleri için ve onlarla çalıştığım için de ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Görevimin başındayım ve görevimi de şahsın ve yönetim kurulumuzla birlikte en iyi şekilde yapacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum.”diye konuştu.
 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10