Baysan'ı aratmadılar

Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhad Çatalkaya ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, devam eden yol ve parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Çatalkaya ve Sarıkurt, Belediye BaşkanÄ?

Çorlu 25.05.2016 19:10:00 0
Baysan

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİLER

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Zafer Mahallesi Cenap Şehabettin Sokak ile Cenap Şehabettin Sokak Aralığı’nda gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında asfalt serim işlemi öncesinde gerçekleştirilen tüvenan ile pmt serim çalışmaları Başkan Vekili Serhad Çatalkaya ve Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt tarafından yerinde incelendi. Yapımı sürdürülen yeni Adliye Binası’nın yan sokaklarında devam eden çalışmalarda asfalt seriminin ardından kaldırım çalışmaları yapılacak.

 

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI

Çorlu Belediye Başkan Vekili Serhad Çatalkaya ile Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Zafer Mahallesi’ndeki incelemelerin ardından Çobançeşme Mahallesi’ne giderek devam eden parke taşı döşeme çalışmaları hakkında da yetkililerden bilgi aldı. Asfalt serim çalışmaları ile parke taşı ve kaldırım taşı döşeme çalışmaları önümüzdeki aylarda hava şartları elverdiği müddetçe devam edecek.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10