Müftü Tuna: Bizi gururlandırdınız

Tekirdağ genelindeki Kız Kuran Kursları arasında yapılan Temel Dini Bilgiler Yarışmasında elde ettiği birincilikle Çerkezköy'ü gururlandıran Kızılpınar Merkez Camii Kız Kuran Kursu öğrencisi

Tekirdağ 26.05.2016 21:07:00 0
Müftü Tuna: Bizi gururlandırdınız

 TEKİRDAĞ’DA DA 1’İNCİ OLDU

Mayıs ayı başında Çerkezköy’deki tüm Kız Kuran Kursları’ndan birer öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen Temel Dini Bilgiler yarışmasında 1’inci olan Nuray Taşkıran, elde ettiği bu başarı ile Tekirdağ’da 11 ilçe birincisinin katılımıyla gerçekleşecek olan Kız Kuran Kursları Temel Dini Bilgiler Yarışmasına katılmaya hak kazandı. Kızılpınar Merkez Camnii Kız Kuran Kursu öğrencisi Nuray Taşkıran, Kızılpınar ve Çerkezköy’ü başarıyla temsil ederek burada da 1’inci oldu.

 

ALTIN VE PLAKET VERİLDİ

Tekirdağ Temel Dini Bilgiler Yarışması 1’incisi Nuray Taşkıran ve kurs hocası Kızılpınar Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet Baksı’nın eşi Hasibe Baksı için dün saat 09.30’da Kızılpınar Kız Kuran Kursu’nda ödül töreni düzenlendi. Ödül törenine İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile Kızılpınar Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Karalar ve Kız Kuran Kursu öğrencileri katıldı. Törende Kızılpınar Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yusuf Karalar tarafından Nuray Taşkıran ve Hasibe Baksı’ya birer çeyrek altın hediye edilirken; İlçe Müftüsü Yusuf Tuna da birer teşekkür plaketi takdim etti.

 

ONLARIN BAŞARILARI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ

Ödül töreninde konuşan Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna, “Öğrencimiz çok önemli bir başarıya imza attı. Çerkezköy ve Tekirdağ’da birinci olarak bizleri onurlandırdı. Bizler ilçe Müftülüğü olarak Çerkezköy’deki Kuran Kurslarımıza büyük önem veriyor ve onların başarıları için çok çalışıyoruz. Bu şekilde çalışmalarımızın meyvelerini aldığımızı görmek de bizleri oldukça mutlu ediyor. Öğrencimizi ve hocasını elde ettikleri başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum” dedi. Kızılpınar Merkez Camii İmam Hatibi Ahmet Baksı da “Cami derneği olarak kursumuzdaki bütün öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10