Akay: Vatandaşın olanı vatandaşa iade ediyoruz

İlçenin dört bir yanında yeni parkların yapımı ve mevcut parkların düzenlenmesi çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "VatandaÅ?

Çerkezköy 31.05.2016 21:47:00 0
Akay: Vatandaşın olanı vatandaşa iade ediyoruz

BİRÇOK PARKTA DÜZENLEME ÇALIŞMASI YAPILDI

Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bir yandan ilçenin muhtelif noktalarında bulunan park alanlarında düzenleme çalışmaları gerçekleştirirken; bir yandan da yeni park alanları oluşturuyor. Engelsiz Park, Fatih Kavşağı Parkı, Çamlıbel Sokak Parkı, İstasyon Parkı, Küçük Sanayi Sitesi Parkı, Şahin Sokak Parkı, Olimpiyat Parkı ve Yüzbaş Sokak Parkı’nda düzenleme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’nde de 2. Etap çalışmaları sona erdi” dedi.

 

PARKLAR HALKIN KULLANIMINA AÇILDI

Mevcut parklarda bulunan kapalı alanların yıkılıp, buralara belli bir standart getirildiğini ifade eden Başkan Vahap Akay, “Parklarımızda çocuk oyun grupları ve spor grupları yenilendi. Yürüyüş yolları yapıldı. Çiçek ve ağaç dikimleri gerçekleştirildi. Engelsiz parkımız, engelli vatandaşlarımızın rahatça vakit geçirebilecekleri şekilde düzenlendi. Parklarımızda yürüyüş alanları oluşturuldu ve halkımızın kullanımına açıldı” ifadelerini kullandı.

 

2. ETAPLAR YAKINDA BAŞLAYACAK

Kulalar Sokak’ta bulunan parkın düzenleme çalışmalarının yapılabilmesi için ihalesinin gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Vahap Akay, “Yer teslimi yapıldı. Temmuz sonuna kadar çalışmaların tamamlanıp halkın kullanımına açılması bekleniyor. Bunun dışında Yunus Emre Çay Bahçesi’nin 2. Etap çalışmaları yapılacak. Kuru Sokak’ta 2. Etap çalışmaları yapılacak. Sabri Avcılar Parkı’nda da düzenleme çalışmaları gerçekleştirilecek” diye konuştu.

 

TÜM PARKLARIMIZI ELDEN GEÇİRDİK

Çerkezköy’deki birçok park alanının yıllar içinde adeta birer işletmeye dönüştürüldüğünü kaydeden Başkan Vahap Akay, “İnsanlar buralara gidip aileleri ile vakit geçiremiyordu. Biz tüm parklarımızı elden geçirdik. Vatandaşa ait olan bu alanları yeniden vatandaşın kullanımına kazandırdık. Tüm halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10