Yeni hastaneyi inceledi

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, ilçede yeni faaliyete giren Çerkezköy Devlet Hastanesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Çerkezköy 31.05.2016 21:51:00 0
Yeni hastaneyi inceledi

SIKINTILARI DİNLEDİ

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a ziyarette Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Necati Karaoğlu, Başhekim Yardımcıları Dr. Ali Cengiz Kalkan, Op. Dr. Gülay Sarıçam, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Meryem Türkoğlu ve İdari ve Mali İşler Müdürü Yalçın Ay eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette ilk olarak poliklinikleri gezen Kaymakam Kubilay hastane çalışanlarını ziyaret etti. Burada sıra bekleyen hastalarla ve hasta yakınları ile sohbet eden Kubilay, talepleri dinledi. Hasta ve hasta yakınlarının sıkıntıların giderilmesi için hastane yetkililerine talimat veren Kubilay, çalışmalar hakkında da bilgiler aldı.

 

“HAYIRLI OLSUN”

Çerkezköy’ün Sağlık kenti olma yolunda bir adım daha ilerlediğini söyleyen Kaymakam Kubilay “Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti vermek için 31 bin 700 metrekare kapalı alanda 206 yataklı yeni Devlet Hastanemizin hizmete başlaması hepimizi ziyadesiyle memnun etti. Vatandaşlarımızın memnuniyetini de bizzat müşahede ettik. Hastanemizin bölgemize ve İlçemize hayırlı olmasını diliyorum. Yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hastane yönetimimize, hekimlerimize ve hastane çalışanlarımıza başarılı çalışmalar diliyorum.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10