Ali Öztürk adaylığını açıkladı

S.S. Akarsu Minibüscüler ve Otobüsçüler Kooperatifi'nin bugün yapılacak olan Olağan Kongresinde önceki dönem başkanlık yapan Ali Öztürk kongrede aday olacağını açıkladı.

Çerkezköy 2.06.2016 21:11:00 0
Ali Öztürk adaylığını açıkladı

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN ÖZTÜRK KULİS FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Çerkezköy Esnaf ve sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Konferans Salonu’nda saat 20.00’de gerçekleştirilecek olan S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi başkanlığına kongrede aday olacağını belirten eski başkan Ali Öztürk,kulis faaliyetlerini sürdürdüğünü kaydetti. Öztürk, “Kooperatif üyelerimizin yoğun talebi üzerine kongrede başkanlığa tekrar aday oldum. Seçildiğimde de kooperatif üyelerimizin hak ve hukukunu korumak,kollamak ve daha iyi işlere imza atmak ve sıkıntılarımızın bir an önce çözümü konusunda da yönetimimizle birlikte gerekli çalışmayı yapacağımızda hiçbir arkadaşımızın şüphesi olmasın” dedi.

 

MUSTAFA AS’A DA TEŞEKKÜR ETTİ

Ali Öztürk, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevine getirilen S.S. Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mustafa As’ında oda da tarafsızlık ilkesi doğrultusunda görev yapacak olması nedeniyle kongrede aday olmayacağını da belirterek, “Mustafa As Başkanımızın Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı görevini getirilmesinden sonra bu kongremizde minibüsçüler kooperatifimiz başkanlığına aday olmayacağını belirtti. Kendilerine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetler nedeniyle kooperatif ortalarımız olarak çok teşekkür ediyoruz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu. Öztürk, kendisinden başka aday olup olmadığı konusunda da hiçbir fikrinin olmadığını ancak kongrede belli olacağını söyledi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10