CHP'li kadınlardan "İyiliğe dünüştür" kampanyası

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy Kadın Kolları Yönetimi öncülüğünde ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere başlatılan 'İyiliğe Dönüştür' isimli sosyal sorumluluk pro

Çerkezköy 5.06.2016 19:46:00 0
CHP

“BUGÜNE NASİP OLDU”

İlçe Teşkilatında toplanan çeşitli giyim ürünleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılacağını belirten İlçe Kadın Kolları başkanı Ebru Alaca,  kadın kolları olarak’ İyiliğe Dönüştür adı altında sosyal  sorumluluk  kampanyası  düzenlediklerini ve bu kampanya kapsamında yardımseverlerin getirdiği eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını söyledi. Başkan Alaca, “Yaklaşık bir yıldır bu sosyal sorumluluk projemizi  hayata geçirmeyi düşünüyorduk. Fakat yoğun seçim sürecinden nedeniyle hayata geçiremedik ve bu günlere nasip oldu.” dedi.
 

“HAFTANIN 3 GÜNÜ AÇIK OLACAK”
CHP Çerkezköy ilçe binasında oluşturulan ‘İyiliğe Dönüştür’ butiğinin haftanın 3 günü açık kalacağını da belirten CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri 10.00-15.00 saatleri arasında açık kalacak ve  kadın kollarımızdan 2 kişi görevli kalacak ve ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımıza yardımcı olacaklar.İhtiyaç sahipleri ihtiyaç duydukları eşyaları buradan alabilecekler  vatandaşlarımıza yardımcı olacak” dedi.
 

 KADIN VE ÇOÇUKLAR İÇİNDE FARKLI ETKİNLİK YAPACAĞIZ
 CHP Çerkezköy  ilçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, Çerkezköy’deki tüm yardımsever vatandaşları projeye destek olmak için  beklediklerinize belirterek, “ İlçemizde bu projemizi uzun süre devam ettirmek istiyoruz. Bunun devamında yakında özellikle kadın ve çocuklar için farklı etkinliklerimiz de olacak. İlçemizdeki Yardımseverlere sesleniyoruz. Ramazan Bayramında çocukların bayramlıkları neden bizden olmasın” diye sözlerini sonlandırdı ve  İlçe kadın kolları yönetimi ve üyelerine de kampanya da ki emekleri için teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10