Ramazan dolu dolu geçecek

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Ramazan ayı içerisinde düzenlenecek etkinlikleri hakkında bilgilendirme yaptı.

Çerkezköy 8.06.2016 18:05:00 0
Ramazan dolu dolu geçecek

ETKİNLİKLER KAPALI OTOPARKTA YAPILACAK
Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu Ramazan Ayı Kültür ve Sanat Etkinliklerinin takvimi belli oldu. İlk etkinlik ise 17 Haziran Cuma günü gerçekleştirilecek. Euro 2016’da mücadele eden Türk Milli Takımın İspanya ile oynayacağı karşılaşma saat 22.00’den itibaren dev ekrandan Çerkezköy’lü vatandaşların seyrine sunulacak. Etkinlikler 19 Haziran Pazar günü saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerinde “Köstebekgiller Sürpriz Karışım” oyunu ile devam edecek.

 

 SÜHEYL VE BEHZAT UYGUR GELECEK
Etkinlikler ise 20 Haziran Pazartesi günü Kapalı Otopark üzerinde kurulacak sahnede Süheyl ve Behzat Uygur kardeşlerin sahneleyeceği ‘Şahane Ramazan’ adlı program gerçekleşecek. Saat 21.30’da gerçekleşecek olan tiyatroya vatandaşların büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 21 Haziran’da grupta son karşılaşmasına çıkacak olan Milli Takımın saat 22.00’de Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı karşılaşmada daKapalı otopark üzerine kurulacak olan dev ekrandan yayınlanacak.

 

TİYATROYA DOYACAK 

24 Haziran Cuma günü ise Çerkezköy’de “İftardan sonra bir ramazan eğlencesi” adlı tiyatro oyunu saat 21.30’da Kapalı Otopark üzerinde sahnelenecek. “İftardan sonra bir ramazan eğlencesi” tiyatrosunda ünlü oyuncular Ayfer Dinçer, Barış Hayta, Haldun Boysan, Buket Dereoğlu, Bülent Yaşık ve Nihan Tarhan yer alıyor. 27 Haziran Pazartesi akşamı saat 21.00’da ünlüler kervanı Çerkezköy’de olacak. Kapalı Otopark üzerinde sahnelenecek olan ‘On Bir Ayın Kahkahası’ adlı tiyatro oyununda Sinan Bengier, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Ender Gülçiçek, Didem Sökmen ve Atilla Ayberk rol alacak. Çerkezköy’ün tiyatro ve eğlenceye doyacağı bu ayın son etkinliği ile 30 Haziran Perşembe akşama gerçekleşecek. 21.30’da başlayacak olan ‘Keyf-i Ramazan’ adlı tiyatro oyununda Kemal Kuruçay, Ferdi Akarnur, Fulden Akyürek ve Ece Prim adlı oyuncular sahne alacak.
 


0282 726 91 91
0282 747 65 10