Çatıda sıkı pazarlık sonuç verdi

Kapaklı Pınar Bulvarı'nda bulunan 6 katlı binanın çatısına çıkarak atlayacağını söyleyen 56 yaşındaki Bekir Yaşar, Kapaklı polisinin 45 dakikalık ikna çabasının ardından binadan i

Kapaklı 10.06.2016 21:29:00 0
Çatıda sıkı pazarlık sonuç verdi

Olay dün saat 14.00’de Pınar Bulvarındaki 6 katlı bir binanın çatısında meydana geldi.  İddiaya göre oğlu askerde olan ve uzun zamandır işsiz olduğu için bunalıma giren 56 yaşındaki Bekir Yaşar çatıya çıkarak intihar etmek istedi. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine çatıya gelen polisler, yaşlı adamı ikna etmeye çalışırken, itfaiye ekipleri de her ihtimale karşı branda açarak önlem aldı. Olay yerine gelen polis ekipleri bir yandan psikolojik sorunu olan vatandaşı ikna etmeye çalışırken diğer yandan da çevredeki vatandaşları bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı. Vatandaşların ise yaşanan bu olayı film izler gibi izlemesi ve telefonlarına kaydetmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İKNA EDİLDİ

Bu sırada polis, kendisini aşağı elindeki jiletle vücuduna zarar vererek ölmek istediğini söyleyen 56 yaşındaki Bekir Yaşar’ı ikna etmeye çalıştı. Oğlunun askerde olduğu iddia edilen, uzun zamandır işsiz olduğu için ekonomik sıkıntı yaşadığı için bunalıma girip intihara kalkıştığı öğrenilen Bekir Yaşar, çatıya çıkan polis tarafından yaklaşık 45 dakika süren çabayla ikna edilerek aşağıya indirildi. Çatıda jilet ile kolunu kesen Yaşar, tedavisi için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşma başlattı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10