Optimed muhtarlarla oruç açtı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi düzenlediği iftar programında Çerkezköy, Kapaklı ve çevre ilçelerde görev yapan Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

Çerkezköy 12.06.2016 17:03:00 0
Optimed muhtarlarla oruç açtı

KATILIM YOĞUN OLDU
Kızılpınar Mahallesi Trakyum Et Lokantasında düzenlenen iftar programına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan ve hastane çalışanları ile Çerkezköy, Kapaklı, Çorlu, Ergene, Saray, Vize, Çatalca, Silivri, Marmara Ereğlisi ve diğer bölgedeki köy ve mahalle muhtarları katıldı.

 

HALKIMIZIN HİZMETİNDEYİZ
İftar sonrası günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, “Öncelikle bizleri kırmayarak iftar programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Optimed ailesi olarak her yıl Ramazan Ayı’nda sizlerle bir araya gelmenin mutluluğu içerisindeyiz” dedi. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ni 2007, Çorlu Özel Optimed Hastanesi’ni de 2011 yılında açtıklarını anımsatan Arslan, “Çorlu Özel Cerrahi Tıp Merkezi ile bölge halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

 

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDECEK
Arslan şöyle devam etti: “Verdiğimiz hizmetleri gerek fiziki donanım, gerek uzman hekim kadromuz ile genişleterek, bölgemize kattığımız 200 yataklı, helikopter pistli yeni binamızı da halkımızın kullanımına açtık. Optimed Hastanesi olarak bölgemizde yatırımlara devam edeceğiz. Sizler, topluma mal olmuş seçilmiş kişiler olarak, toplumu temsil etmektesiniz, bu sebeple bizim için çok değerlisiniz. Trakya’nın her yerinden, bizleri kırmayıp iftar davetimize katılım yaptığınız için çok teşekkür ederim. Tuttuğumuz oruçların kabul olmasını diler, ülkemizin barış, esenlik, huzur ve sağlık dolu günler yaşamasını temenni ederim.”

 

YÜCEER MUHTARLARLA SOHBET ETTİ
İftar Programına katılan tüm muhtarlar adına konuşan Vize-Balkaya Köyü Muhtarı İrfan Erden ise Özel Optimed Hastanesi Yönetimine geleneksel olarak düzenlenen iftar programı için teşekkürlerini iletti. İftar programının ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Özel Optimed Hastanesi doktor ve personelleri ve gecenin konuğu olan tüm Trakya muhtarları ile sohbet etti.


0282 726 91 91
0282 747 65 10