Akay: Ağustos'ta başlıyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi'nin 2016 yılı yatırım programı kapsamında gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi veren Çerkezköy Belediye Başkanı Vah

Çerkezköy 12.06.2016 17:07:00 0
Akay: Ağustos

TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesi’nin 2016 yatırım programında yer alan projelerin tarihlerinin netleşmeye başladığını belirterek, “Öncelikle Kent Park projesi dahilinde bulunan Pazar Yeri projesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. 15 Temmuz tarihinde projenin EKAP süreci başlayacak. Ağustos ayının ilk haftasında ihalesinin yapılmasının ve askı süresinin tamamlanmasının ardından Ağustos ayının ikinci haftasında Pazar Yeri’nin ilk kazmasını vurmayı planlıyoruz” dedi.

 

MODERN BİR DÜĞÜN SALONU OLACAK
Açıklamalarına Veliköy Düğün Salonu projesi ile devam eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veliköy Düğün Salonu projesinde de süreç istediğimiz gibi işliyor. Düğün Salonu proje yapım çalışmaları tamamlandı. Şu anda ihale süreci hazırlanıyor. Temennimiz Temmuz ayı içinde ihalesini tamamlayıp, 5 Ağustos tarihinde de Veliköy Düğün Salonu projesinin yapım çalışmalarına başlamaktır. Bu proje ile Veliköy Mahallesi sakinlerimize modern bir düğün salonu kazandırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

İLK KAZMA AĞUSTOS’TA VURULACAK
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın müjdesini verdiği bir diğer proje ise MOBESE Binası oldu. Çerkezköy Mezbahanesi yanında 3 katlı bir bina yapılacağını kaydeden Başkan Akay, “Bu binada Zabıta Müdürlüğü, MOBESE Merkezi ve AFAD Koordinasyon Merkezi bulunacak. Binanın proje çalışmaları tamamlandı. Amacımız Ağustos ayının ilk haftasında projenin ihalesini yapmak ve 20 Ağustos tarihine kadar da yapım çalışmalarına başlamaktır” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10