Trakya'nın en büyüğü

Defacto Trakya'nın en büyük giyim mağazasını Çerkezköy'de hizmete açtı. Dün Atatürk caddesinde 8 katlı tamamı 5200 metrekare olan binada hizmete açılan Defacto 'nun Çerkezköyâ??

Çerkezköy 15.06.2016 17:52:00 0
Trakya

SANAYİ KENTİNE YAKIŞAN BİR MAĞAZA OLMUŞ

Açılışta konuşan Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehirçilik Müdürü Mehmet Aksoy, “İlçemizin sanayi kenti olması dolayısıyla hızla büyümeye devam etmesi nedeniyle  her geçen gün artan nüfusun ihtiyaçlarının karşılanması yönünde de devamlı olarak çeşitli işyerlerinin açılması ile kentin ticari yaşamında da hareket getirmiş ve getirmeye devam etmektedir.Bu gün açılışını yaptığımız bu ünlü markanın satış mağazasında da istihdam sağlaması  açısından ilçe insanlarımıza iş imkanı sağlamıştır.Gördüğüm kadarıyla bu mağaza sanayi kentine yakışan bir mağaza olmuş. Kentimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyor bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi. Ardından kurdela hayırlı olması temennisiyle alkışlarla kesildi. Ardından mağaza yetkilileri Aksoy ve beraberindekileri mağazayı gezdirerek bilgiler verdi.

 

TRAKYANIN EN BÜYÜK MAĞAZASI

Defacto Bölge Müdürü Çetin Çağlayan Deniz Defacto’nun Çerkezköy’de açtığı yeni ikinci mağazasının Trakya bölgesinin en büyük giyim mağazası olduğunu belirtti. Deniz, “8 katlı 5200 metre karelik Çerkezköy’deki ikinci yeni yerimizde 60 personel çalışmaktadır. 8 katlı olmasıyla da Trakya bölgesinin en büyük giyim mağazası ve ayni zamanda da Çerkezköy’ün yürüyen merdivenli olan ikinci işyeridir. Önceliğimiz müşteri memnuniyetidir ve bu nedenle Çerkezköy ve bölgemize en iyi şekilde hizmet verecek olan yeni iş yerimizin de hayırlı olmasını diliyorum.”dedi. Öte yandan Türkiye’de ilk defa aynı firma karşılıklı olarak iki farklı binada Ramazan bayramı sonuna kadar aynı cadde üzerinde hizmet verecek.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10