3 milyonluk bağış

Çerkezköylü hayırsever Müjgan-Serkan Karagöz çifti, anaokulu yapılması için Fevzipaşa Mahallesi'ndeki yaklaşık 3 milyon lira değerindeki 3 katlı 360 metrekare büyüklüğündeki tripleks evi, İl?

Çerkezköy 16.06.2016 18:17:00 0
3 milyonluk bağış

Müjgan-Serkan Karagöz  Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'ni yaptıran ve engeli öğrencilerin eğitim ve öğretim almasını sağlayan hayırsever çift, eğitime katkılarını sürdürüyor. Karagöz çifti, Fevzi Paşa Mahallesi Günaylar Sokak üzerindeki 550 metre karelik arsaya yapılı olan 3 katlı tripleks evini de öğrenciler eğitimi için değerlendirecek. Ön protokolün 1 Temmuz günü Tekirdağ Valiliğinde imzalanacak ve okul, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında eğitime açılacak.

 

ORTAK KARAR
Eşine evlerini Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışlama kararını ilettiğinde olumlu cevap aldığını söyleyen Müjgan Karagöz, "Aynı fikri taşıyınca bağışlama kararımızı verdik. Hayırlı olmasını diliyorum."dedi.

 

KADİR GECESİNDE İMZALANACAK
Eğitime katkı vermeye devam edeceklerini belirten Serkan Karagöz, "3-4 yıldan bu yana  Anaokulu yaptırmak için belediyemizden okul arsası bekledik.Büyük uğraşlar verdik.Fakat bir türlü okul yeri hayırseverlere verilmedi. Fakat biz hayırseverler olarak Çerkezköy eğitimine nasıl yardımcı oluruz diye sürekli uğraş verdik ve sonunda buradaki evimizi Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu yapılmak üzere devletimize bağışlamaya karar verdik. Bununla ilgili İlçe Kaymakamımız Metin Kubilay ve Belediye Başkanımız Vahap Akay ile İl Milli Eğitim Müdürümüzle ön protokol görüşmelerimizi inşallah 1 Temmuz 2016 Kadir gecesinde Tekirdağ Valiliğinde imzalayarak devir teslim inşaatına başlayacağız. Özellikle böyle hayırlı bir işi Kadir Gecesinin olduğu akşamda imzalamayı Allah bizlere nasip eder. Müjgan-Serkan Karagöz Uygulama Merkezi’nin de protokolünü Kadir Gecesi imzalamıştık.”dedi.

 

EVİMİZİ DEĞİL, CANIMIZI DA VERİRİZ
Serkan Karagöz, konuşmasını şöyle sürdürdü, “Bizler eğitim için, ülkemiz için evimizi değil, canımızı vermeye hazırız. Daha önce yaptırdığımız engelliler okulunda,engelli çocuklarımız eğitim görüyor.İnşallah bu yapılacak anaokulunda da sağlıklı engelsiz çocuklarımız eğitim  görecekler.Bu anaokulumuzda yaklaşık 100-120 dolayında minik öğrenci eğitim görecek. Çerkezköyümüze ve eğitim camiamıza hayırlı olsun.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10