Kayıtlar aralıksız devam ediyor

Kapaklı Belediyesi'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde düzenleyeceği ücretsiz İstanbul ve Edirne gezileri için kayıtlar devam ediyor.

Kapaklı 20.06.2016 16:36:00 0
Kayıtlar aralıksız devam ediyor

“BASIN  BİRİMİNE BAŞVURSUNLAR”

Edirne'de Şükrüpaşa Anıtı, Kırkpınar Meydanı, Balkan Savaşı Şehitliği, Sağlık Müzesi, Karaağaç, Üç Şerefli Cami ve Eski Cami İstanbul 'da ise Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Yerebatan Sarayı, Eyüp Sultan ve Pierre Lotti’ye düzenlenecek olan gezilere katılmak isteyenler mesai saatleri içerisinde Kapaklı Belediyesi 6.katındaki Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne kimlik fotokopileri ile şahsen başvurarak başvurularını yapabilecek.

 

ÜCRETSİZ İSTANBUL VE EDİRNE GEZİLERİ BAŞLIYOR

Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşbirliği on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla 26-28-30 Haziran ve 03-04 Temmuz 2016 tarihlerinde İstanbul , 24-25-27-29 Haziran ve 02 Temmuz 2016 tarihlerinde ise Edirne 'ye ücretsiz gezi düzenlenecek .İstanbul ve Edirne’ye düzenlenecek olan geziler ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte İstanbul ve Edirne’ye kültür gezisi düzenliyoruz. Gezilerimize katılmak isteyen vatandaşlarımız kayıtlarını Belediyemiz 6. katındaki Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürlüğümüze mesai saatleri içerisinde kimlik fotokopileri ile şahsen başvurarak yaptırabilirler” diye konuştu.

 

BELEDİYE ÖNÜNDEN HARAKET EDECEK

İstanbul ve Edirne’ye Kapaklı Belediyesi önünden belirlenen gün ve saatlerde araçların hareket edeceğini belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Araçlarımız belirlenen günlerde saat 11.00 'da Belediyemiz önünden hareket edecek. İstanbul ve Edirne’nin tarihi ve turistik mekanlarını gezme ve görme imkanı bulduktan sonra iftarlarını yapıp Kapaklıya dönecekler. Kapaklı Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İşbirliği ile düzenlediğimiz İstanbul ve Edirne gezilerine dileyen ve isteyen tüm vatandaşlarımız katılabilecek” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10