Mimar Sinan sakinlerine alternatif yol

Çerkezköy Belediyesi İstasyon Mahallesi Mimar Sinan bölgesinde yaşayan vatandaşlar için İstasyon Mezarlığı'ndan alternatif yol yapılıyor.

Çerkezköy 22.06.2016 18:10:00 0
Mimar Sinan sakinlerine alternatif yol

“TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK”

Mimar Sinan’da bulunan Mehmetçik Sokak’tan başlayan yeni yol güzergahının Şentürk Sokak istikametinden İstasyon Mezarlığı arkasına paralel devam edip, Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü önündeki kavşağa bağlanacağını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay “Yeni açtığımız yol güzergahı hem bu bölgedeki vatandaşlarımıza alternatif bir yol olacak, hem de İstasyon Mezarlığı’ndaki trafik yükünü azaltacak” dedi.

 

600 METRE UZUNLUĞUNDA 15 METRE GENİŞLİĞİNDE OLACAK

Yeni açılan yol alternatif yol güzergahının 600 metre uzunluğunda ve ortalama 15 metre genişliğinde olduğunu belirten Belediye Başkanı Akay, “İstasyon Mezarlığı’nın arka tarafından açtığımız alternatif yol hizmete girdiği zaman Mimar Sinan bölgesinde oturan vatandaşlarımızın araçları ile Çorlu ve Çerkezköy’e gitmek için Cengiz Topel Caddesi’ne çıkmalarına gerek kalmayacak. Mezarlık arkasından Çerkezköy Gümrük Müdürlüğü önünden kavşağa çıkacaklar ve Çorlu’ya gidecekler Çorlu istikametine, Çerkezköy merkeze gelecekler ise Viyadüğün altından devam edip, Lemar’ın yanından Atatürk Viyadüğü’ne çıkacaklar” dedi.

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10