Muhtarların bayramını kutladılar

Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Erol Özkan ve Basın yayın ve Halkla İlişkiler Personeli Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçedeki muhtarlara ziyarette bulunarak, bayramlarını tebrik ettiler.

Kapaklı 3.07.2016 18:00:00 0
Muhtarların bayramını kutladılar

“MANEVİ DEĞERLERİMİZDİR”

Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri ziyarette konuşan Başkan vekili Erol Özkan, bayramların milletin ortak coşkusunu ifade ettiğini belirterek şunları söyledi: “İlk ziyaretçileriniz bizler olmak istedik ve sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız bizim manevi değerlerimizdir. Milletimizin ortak coşkusu olan bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin yaşatılmasına, güzelliklerin canlanmasına, milli değerlerin buluşmasına, kırgınlıkların ve dargınlıkların bir tarafa bırakılarak hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşanmasına, birlik ve beraberliğimizin pekiştirilmesine yardımcı olan değerlerimizdir. Bu duygularla bayramınızı en içten dileklerimiz ile kutluyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Kapaklı ilçesinde görev yapan muhtarlar, gerçekleştirilen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Özkan nezdinde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın da bayramını tebrik ettiler. Muhtarlar, “Bizleri ziyaret etmeniz bizleri gerçekten onurlandırmıştır. Başta başkanımız olmak üzere tüm ekibine çok teşekkür ediyor ve bayramlarını kutlarız.” şeklinde konuştular.


0282 726 91 91
0282 747 65 10