Albayrak : Adını bile koyamadılar

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı'nda Bayramın birinci günü düzenlenen bayramlaşmaya partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe Teşkilatı'na sığmayan partililer Teşkilat önünde bayra

Çerkezköy 7.07.2016 16:58:00 0
Albayrak : Adını bile koyamadılar

ADINI KOYAMADILAR

Bayramın birinci günü CHP Çerkezköy İlçe teşkilatında yapılan bayramlaşmaya CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Başkanı Engin Camcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca, ilçe yönetimi ve ilçe kadın kolları ile partililer katıldı. Bayramlaşma programında protokol üyeleri tüm partililerin ve vatandaşların bayramını tek tek kutlayarak barış ve huzurlu bir bayram dileğinde bulundular.

 

“SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

Programda CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a “Suriyelilerin durumu ne olacak” sorusunu hatırlatması üzerine konuşan Albayrak “ Tekirdağ’a getirilen Suriyeliler için burada mülteci kampı mı geri gönderme kampı mı ? nedir bilemiyoruz adını koyamadılar. Ancak biz  bu konu da itirazımızı yaptık.Sonuna kadar da mücadele edeceğiz.”dedi.

 

“TEKİRDAĞ’A GETİRDİLER”

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer “ Hükümetin niyeti başka, yapılan iş başkadır. Tekirdağ’a getirilen Suriyeliler sınırı yüzerek geçmeye çalışanların denizden toplanarak getirilenlerdir. Büyükşehir Belediye Başkanımızın da söylediği gibi bunun adını daha koyamadılar. Geri gönderme kampı diyorlar ama niyet başka uygulama başka. Tekirdağ halkı bu konuda tedirgindir. Bölgede huzursuzluk yaşanmaması için bu insanlar buradan gönderilmelidir. Tekirdağ halkımızı bu kadar germeye gerek yok. İnsanlarımız artık gerginlikten uzandı. Huzur istiyor. İnşallah hükümet kararından vazgeçer”dedi.

 

VATANDAŞLARLADA BAYRAMLAŞTILAR

Tekidağ Büyükşehir Belediye başkanı Kadir Albayrak ve Çerkezköy belediye Başkanı Vahap Akay, ilçe merkezindeki bazı kahvehaneleri de dolaşarak vatandaşlarla bayramlaştılar. Bayramlaşmada vatandaşlar Albayrak ve Akay’a büyük ilgi gösterdiler ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10