Mezarlığı mesken tuttular

Türkiye'nin ve bölgemizin başlıca sorunlarından biri haline gelen uyuşturucu kullanımı yaşı her geçen gün düşerken uyuşturucu kullananların mekan bulmakta ki arayışları Cami Bahçeleri ve mezarlÄ

Çerkezköy 7.07.2016 17:03:00 0
Mezarlığı mesken tuttular

MAHALLELİ VE CAMİ CEMAATİ ÇİLEDEN ÇIKTI

Uyuşturucu kullanımı günden güne artış gösterirken, uyuşturucu kullanmak adına tercih edilen mekanlar ise pes artık dedirtmeye başladı. Çerkezköy'de Bayramın birinci günü yaşanan olay mahalleli kadar cami cemaatine de çileden çıkarttı.

 

CAMİ BAHÇESİNDE UYUŞTURUCU ALEMİ

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kıyı sokakta bulunan merkez Fatih camisinin bahçesini Mesken tutan uyuşturucu müptezelleri hemen her gün saat 15.00-16.00 saatleri arasında cami bahçesine gelerek uyuşturucu alemi yapıyorlar. Yaşları 15 ile 20 arasında değişen 8-10 kişilik bu gençlerden Cami cemaati ve mahalleli adeta yaka silkerken, emniyetin de olaya duyarsız kaldığını dile getiriyorlar.

 

MANZARA KARŞISINDA ŞOK OLDULAR

Bayramın birinci günü vatandaşlar kabir ziyaretine giderken, gördükleri manzara karşısında adeta şok geçirdiler. Durumu polise bildiren vatandaşlar karşılaştıkları manzaranın ne gençlere ne dinimize ne de Çerkezköy'e yakışmadığını ifade ettiler.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10