Tepki gösterdiler

Ramazan bayramı tatilinin dokuz gün olması nedeniyle tatile gidemeyen Çerkezköy'lü vatandaşlar Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları yanında bulunan piknik alanına akın ettiler.

Çerkezköy 8.07.2016 18:43:00 0
Tepki gösterdiler

TEPKİ ÇEKTİ

Bayram tatili süresince her gün sabah saatlerinden gece saat 24.00’te kadar vatandaşlar piknik alanında çoluk çocuk bol bol piknik yapma imkanı bulurken, piknik alanında kendilerine yer bulamayanlar ise Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğünün piknik yapılmaması için yeşil alan bıraktığı çimler üzerine de oturarak mangal yaptılar. Bu durumu gören bazı vatandaşlar burada piknik yapan vatandaşları uyarmalarına dahi aldırış etmeden  piknik yapmaları ise tepki çekti.

 

“PİKNİK ALANINDAKİ GÖREVLİLER NE İŞE YARIYOR”

Bazı vatandaşlar piknik alanında Çerkezköy Belediyesinin oturma ve dinlenme alanı olarak dizayn ettiği alana yoğunluk nedeniyle yer bulayan vatandaşların piknik yaptığını kaydederek bu alanda bulunan yeşillik alanların ise tahrip olduğunu kaydettiler. Bu durumu Belediye personellerinin görmemesine ise anlam veremediklerini kaydeden vatandaşlar “ Piknik yapanlar çöplerini sağa sola atıyorlar. Görevliler vatandaşlara uyarılarda bulunmuyorlar. Gün boyunca bekçi kulübesinde oturuyorlar ve kapatma saatinde ise kapıları kapatarak yerden ayrılıyorlar” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10