Birlikte nice yıllara

Kurulduğu 16 Temmuz 2001'den bu güne kadar, basın meslek ilkeleri ve etik kuralları sınırları içerisinde sadece haber peşinde koşan ve tüm gücünü okuyucularından alan Çerkezköy Haber 15.yılı

Çerkezköy 15.07.2016 19:32:00 0
Birlikte nice yıllara

15.YILI GERİDE BIRAKTI.

Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla gazetemizin haber merkezinde sade bir kutlama töreni düzenlendi. Törende kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Haber’in imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş şöyle dedi: ‘Çerkezköy Haber daha kurulurken bir ile imza atarak Çerkezköy’ün ilk günlük gazetesi olarak yayın hayatına başladı. Değişen yıllar içinde kendini geliştirerek değişimin öncüsü oldu. İnteraktif okuyucu yorumlarıyla kendin okuyucusunun kontrolüne ve denetimine açan öz güveniyle beğeni topladı.

Yaptığı haberler ilçede ve bölgede gündem belirlemekle kalmayıp nice manşete taşıdığı haberle de ulusal haber ajanslarının haber kaynağı oldu .İnternet sitesiyle okuyucularına video haber ayrıcalığı ve farkı sundu. Tecrübesiyle ve vizyonuyla ilçesinin sorumluluğuyla birlikte bölgesinin haberlerini de kamuoyuyla paylaşma anlayışı ve sorumluluğuyla kardeş gazete Marmara Haber’le birlikte yayınlanmaya başladı” dedi.

 

YİNE İLKLERE İMZA ATIYORUZ

Kardeş “ 16  yaş gününün tecrübe ve heyecanıyla siz değerli okuyucularımıza yine güzel haberlerimiz var. Okuyucularımıza profesyonel kameralar ile Facebook ve diğer sosyal medya aracılığıyla Marmara Haber ve Çerkezköy Haber ‘ortak ve canlı yayın yapmanın hazırlığı içerisindeyiz. Böylece Marmara Haber ve Çerkezköy Haber okuyucuları ilçesinde ve bölgesinde ve dünya çapında haberlere, önemli basın toplantılarına, canlı yayınlara anlık ulaşma imkânı ve ayrıcalığına sahip olacaklar. Bu uygulama ile Türkiye’de bugüne kadar hiçbir yerel gazetenin yapmadığı bir ilke imza atmış olacağız. Kurulduğu gün Çerkezköy’ün ilk ünlük gazetesi olarak 16 yıldır ilçede ve bölgede haberin kaynağı olan gazeteniz, kardeş kuruluşu Marmara Haber ile birlikte şimdi de 16. kuruluş yıldönümünde dönümünde anlık haber sunan ilk yerel medya olmanın ve bunu siz değerli okuyucularıyla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyor” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Değişimin ve dönüşümün öncüsü olmakla birlikte dün olduğu gibi bugün de her zaman doğru hızlı ilkeli tarafsız haber anlayışını hiç değiştirmediklerini kaydeden Kardeş “Türkiye Cumhuriyetinin onuru ve değer yargılarına hep sahip çıktık. Güçlünün değil haklının yanında olmayı onur saydık. Okuyucularımızın haber alma özgürlüğünün takipçisi olduk. Bundan sonra da bu kararlılığımız devam edecektir. Gazetemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen eski yeni tüm çalışanlarımıza, Çerkezköy’e kazandırdıkları bu marka için teşekkür ediyorum. Hızla gelişen ve değişen Çerkezköy’ün değişimine bir nebze de olsa destek ve katkıda bulunduysak bundan mutluluk duyarız.

Okurların istek ve beklentilerini her zaman her şeyin önünde tutan, bütün gücünü halktan ve birikimini okurdan alan Çerkezköy Haber ailesi olarak bu günlere gelmemizi sağlayan kıymetli okuyucularımıza değerli idari ve mülki amirlerimize, basınımızın güzide temsilcisi meslektaşlarımıza ve dünden bugüne isimsiz kahramanlarımıza Haber ailesi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10