Medya mensuplarında görev değişimi

2007 yılında gazeteci Mehmet Yirun Başkanlığında kurulan Çorlu Medya Mensupları Derneğinde  önceki akşam gerçekleştirilen olağan kongre sonrası Başkanlığa Rahim Taşkın getirildi.

Çorlu 21.07.2016 20:46:00 0
Medya mensuplarında görev değişimi

“GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUZ”

Dernek binasında gerçekleştirilen Olağan kongrede 9 yıldır Başkanlık görevini sürdüren Mehmet Yirun aday olmazken, Rahim Taşkın başkanlığında ki yeni yönetimde sekreter olarak görev yapacağını kaydetti. 2007 yılında kurdukları Çorlu Medya Mensupları Derneği olarak başarılı çalışmalara imza attıklarını kaydeden Yirun “ Dernekte yer alan gazeteci arkadaşlarımız ile birlikte bu süre zarfında elimizden geldiğince derneğimizi iyi yerlere getirmek için çalıştık. Dernekte nöbet değişimi olacağını düşünerek derneğimiz üyelerinden Rahim Taşkın’ı Başkanlık için uygun gördük. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

 

“KUTSAL BİR MESLEKTİR”

Gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu, gecesinin gündüzünün olmadığını ve dernekte ki yeni görevini almasıyla daha aktif bir dernek olacağını belirten Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Rahim Taşkın “ Gazetecilik gerçekten kutsal bir meslektir. Bu mesleğe gönül vermiş tüm arkadaşlarımı bu çatı altında toplamaya çalışacağım. Bizlerin gecesi, gündüzü belli olmuyor. Bizler yeri geliyor zorlu maratonda saatlerce çalışmak durumunda kalıyoruz. Haberin yeri ve zamanı yok bunun bilincinde olarak severek bu mesleği yapmak gerekiyor. Hepimiz kendi hayatlarımızdan fedakârlık ediyoruz. Gazetecilik bundan dolayı kutsal bir meslektir. Benden önce meslektaşım Mehmet Yirun bu görevi iyi bir şekilde sürdürdü. Aldığım bu görevi başarılı bir şekilde devam ettireceğim. Aktif çalışmalarımızla derneği olduğundan daha fazla güçlendireceğim” diye konuştu.

 

SEYİT SÜREN BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

Rahim Taşkın Başkanlığında ki yeni yönetimde Çerkezköy Haber Gazetesinin duayen gazetecisi Seyit Süren ve Sevil Özgür Başkan Yardımcılığına getirildi. Yeni yönetimde  Şafak Taşoyar sayman, Eski Başkan Mehmet Yirun saymanlığa getirilirken, dernek yönetimde ise Bülent Fidan ve Şenol Aksoy yer aldı.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10