Yine hız yine kaza!

Tepe yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı. Şafak Güneş yönetimindeki 34 YN 060 plakalı araç Tepe Emlak konutları istikametine seyrettiği esnada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek saÄ

Çerkezköy 23.07.2016 15:25:00 0
Yine hız yine kaza!

PARK HALİNDE Kİ ARACA ARKADAN ÇARPTI

Bugün Tepe yolu üzerinde saat 14.15 sıralarında meydana gelen kazada her iki araçta da büyük çaplı hasar meydana gelirken iki kişi de yaralandı. Trafik kazası iddiaya göre şu şekilde meydana geldi; Şafak Güneş yönetimindeki 59 YN 060 plakalı araç iddiaya göre hızlı bir şekilde Tepe Emlak konutları istikametine seyir halindeyken bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek, sağ şeritte park halinde olan Bilhan Yeşilyanık idaresinde ki 34 AR 0993 plakalı araca arkadan çarptı.

 

SAĞ KOLUNA ÇARPTI

Kaza öncesinde bir inşaat firmasında elektrik işiyle uğraşan araç sürücüsü Bilhan Yeşilyanık ve arkadaşı Bülent Katmış, araçlarına binmek için karşıdan karşıya geçti. Bülent Katmış, park halindeki aracın arkasından dolaşarak yolcu koltuğuna yöneldiği esnada Şafak Güneş yönetiminde ki 59 YN 060 plakalı araç sağ koluna çarptı. Çarpmanın etkisiyle Bülent Katmış’ın sağ kolunda büyük çaplı şişmeler meydana geldiği öğrenilirken, yoldan geçen vatandaşların yardımıyla Özel İrmet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Meydana gelen kazanın ardından 59 YN 060 plakalı aracı kullanan Şafak Güneş ise açılan hava yastıkları dudağını patlattı. Olay yerine gelen babası Şafak Güneş’i aracıyla Özel Optimed hastanesine götürdü. Çarpışmanın etkisiyle park halinde olan 34 AR 0993 plakalı araç yaklaşık 10 metre sürüklendiği öğrenildi. Şantiye de elektrik işiyle uğraşan Bilhan Yeşilyanık ile arkadaşı Bülent Katmış’ın işlerini bitirdikleri ve İstanbul’a doğru yola çıkacakları ifade edildi. Meydana gelen kazada yaralanan Bülent Katmış ile Şafak Güneş’in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10