Kursiyerlere sertifikaları verildi

Çerkezköy Belediyesi Veliköy Mahalle Evi bünyesinde açılan Basit İğne Teknikleri Kursu'nu başarı ile bitiren kursiyerler Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Atay ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkan

Çerkezköy 26.07.2016 19:49:00 0
Kursiyerlere sertifikaları verildi

“KURSLARDAN MEMNUN”

Veliköy Mahalle Evi’nde 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde Basit İğne Teknikleri ve Resim Kurslarının düzenlendiğini belirten Veliköy Mahalle Evi Sorumlusu Gülten Atay, “Ayrıca Veliköy’de bir çok hanım verilen Step, Aerobik ve Pilates kursuna da devam ettiler ve çok memnun kaldılar. Gelecek eğitim ve öğretim yılı için de kursların devam etmesini istiyorlar” dedi.

 

SAYILARI ARTARAK DEVAM EDECEK
Mahalle Evlerimizde açılan kursların sayılarının artarak devam edeceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı  Vahap Akay, “Bu yıl da kursları mevcut yerinde vereceğiz ama gelecek yıldan itibaren şuanda Halı Saha’nın bulunduğu yere yapacağımız Mahalle Evi’nde daha geniş ve nezih bir ortamda vereceğiz. Kurslarımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum, başarılar diliyorum” dedi. Daha sonra Veliköylü hanımların talep ve isteklerini Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin beraber dinleyen Belediye Başkanı Vahap Akay, ziyaretin sonunda Basit İğne Teknikleri Kursu’nu başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarını verdi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10